Yolcularına masaj yapan otobüs firması

Medyaloji.net » teknoloji » Yolcularına masaj yapan otobüs firması
Yolcularına masaj yapan otobüs firması

Viva lines otobüs firması uçakbüs ismini verdiği projeyle uçakta olmayan konforu otobüs filosundaki tüm araçları donatarak masaj ve her yolcuya bir ıpad imkanı sunuyor.

Bir otobüs firmasının "Uçakbüs" ismini verdiği projeyle otobüs filosundaki tüm araçlar uçakta olmayan konforla donatıldı. Firmanın VIP otobüslerinde masaj, sıcak yemek-kahvaltı, sınırsız çay kahve ve her yolcuya bir I-pad var. Ayrıca rezervasyon yaptıran "Uçakbüs" yolcuları özel VIP araçlarla evlerinden alınıp terminale kadar götürülüyor. Firma şimdilik İstanbul-Ankara, İzmir-Çeşme ve Bodrum'a VIP seferler düzenliyor.

Türkiyede ve Dünyada sadece uçak yolculuğunda yapılan check-in ilk defa Viva lines firmasında otobüslerde yapılmaya başlandı. Yolcular boarding kartlarını alarak koltuklarında ve bagajlarında herhangi bir sorun yaşamıyor. Ayrıca yolcu güvenliği de x-ray cihazları ile ön planda tutuluyor. Üst katta adeta acık büfeyi aratmayan launch alanı var, bu alanda yolcular çeşitli ikram ve içeceklerden de ücretsiz olarak faydalanabiliyorlar. 

YORUMLAR