Yeni Basın Kartını tartışacak!

Medyaloji.net » medya » Yeni Basın Kartını tartışacak!
Yeni Basın Kartını tartışacak!

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Gazeteciler Sendikası yeni Basın Kartı Yönetmeliği'ni tartışmak üzere toplanacak.

Yeni Basın Kartı Yönetmeliği, 25 Ağustos 2015 günü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Gazetecilik meslek örgütlerinin Basın Kartı Komisyonu’nda temsilini üçte bire düşüren yeni yönetmelikle ilgili yaşanan sorunları değerlendirmek üzere Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Gazeteciler Sendikası bir toplantı düzenleyecek.

Toplantı 29 Ağustos Cumartesi saat 11.00’de TGC’nin üst katındaki Gazeteciler Restoranı’nda yapılacak.

TOPLANTIYA KİMLER KATILIYOR?

Toplantıya; Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Başkanı Turgay Olcayto, Türkiye Gazeteciler Sendikası Genel Başkanı (TGS) Uğur Güç, TGC Başkan Vekili Vahap Munyar, Genel Sekreter Sibel Güneş, TGC Hukuk Danışmanı Gökhan Küçük, TGC Önceki Başkanı ve Cumhuriyet Vakfı Başkanı Orhan Erinç, TGS İstanbul Şube Başkanı Gökhan Durmuş, Basın Enstitüsü Derneği Başkanı Kadri Gürsel, Sınır Tanımayan Gazeteciler Örgütü (RSF) Türkiye Temsilcisi Erol Önderoğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer’in de aralarında olduğu çok sayıda davetli katılacak.

PROGRAM

Yer : Gazeteciler Restoranı/ TGC Binası’nın üst katı -Cağaloğlu Saat : 11.00

KONUŞMACILAR

Turgay Olcayto

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Başkanı

Uğur Güç

Türkiye Gazeteciler Sendikası Genel Başkanı

Orhan Erinç

TGC Önceki Başkanı ve Cumhuriyet Vakfı Başkanı

Kadri Gürsel

Basın Enstitüsü Derneği Başkanı

Erol Önderoğlu

Sınır Tanımayan Gazeteciler Örgütü (RSF) Türkiye Temsilcisi 

YORUMLAR