Xiaomi Mi 6 Ceramic Edition yola çıktı

Medyaloji.net » teknoloji » Xiaomi Mi 6 Ceramic Edition yola çıktı
Xiaomi Mi 6 Ceramic Edition yola çıktı

Xiaomi'nin yeni amiral gemisi katili Mi 6 bir süredir satışta fakat duyurulan bir diğer sürümü, yani Xiaomi Mi 6 Ceramic Edition hakkında ne yazık ki herhangi bir bilgi alamıyorduk.

 Xiaomi'nin Çin'de hizmet veren internet mağazasında satışa sunulacağı açıklanan Xiaomi Mi 6 CE'nin yaklaşık 435 Dolar'lık fiyat etiketi bulunacak. Peki bu fiyatı ödediğinizde nelere sahip olacaksınız?

Öncelikle akıllı telefonunuzun arkası seramik malzemeden üretilmiş olacak ve daha da ilginci arka yüzde bulunan çift kameranın etrafındaki çerçeve de 18 karatlık altın olarak satışa sunulacak.

Bu iki farklılığın dışında ise aldığınız akıllı telefon Xiaomi Mi 6'nın tamamen aynısı. 5.15 inç'lik 1080p ekranı, arka yüzde çift 12 MP'lik, ön tarafta 8 MP'lik kameraları ve Snapdragon 835 işlemci ile birlikte 6 GB bellek ile akıllı telefon satışa sunuluyor.

Eğer akıllı telefonunuzun arkasındaki kameraların çerçevesinin altından olması ya da arka yüzünün seramik malzemeden üretilmiş olması için her şeyinizi verecek kadar hevesliyseniz, Xiaomi Mi 6 CE'yi satın alabilirsiniz.

YORUMLAR