WhatsApp sesli arama Windows Phone yolunda

Medyaloji.net » teknoloji » WhatsApp sesli arama Windows Phone yolunda
WhatsApp sesli arama Windows Phone yolunda

WhatsApp, geçtiğimiz günlerde sesli arama özelliğini kullanıma sunmuştu. Android, iOS ve BlackBerry'den sonra şimdi sırada Windows Phone var.

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp, geçtiğimiz aylarda Android için sesli arama özelliğini sunmuştu. Kısa bir süre sonra sesli arama özelliğini iPhone için de kullanılabilir kılan WhatsApp, bir diğer mobil platform olan BlackBerry içinde uygulamasını sesli arama özelliğine kavuşturmuştu.

Sesli arama özelliği için henüz geliştirme ve daha stabil hale getirme çalışmaları devam ederken tüm platformlar için kullanılabilir hale getirme çalışmaları da devam ediyor. Android, iOS ve BlackBerry 10'dan sonra ise şimdi sırada Windows Phone var.

Wmpoweruser sitesinde yer alan bilgilere göre WhatsApp'ın Windows Phone için hazırlanan WhatsApp Beta is 2.12.38 sürümü ile beraber nihayet sesli arama özelliğini Windows Phone kullanıcıları da kullanabilecek.

Henüz test aşamasında olan ve herkese açık olmayan Windows Phone için WhatsApp sesli arama özelliği, testler iyi sonuçlanırsa eğer en kısa sürede herkes için kullanılabilir hale getirilecek.

YORUMLAR