Walking Dead'in yıldız oyuncusu tutuklandı

Medyaloji.net » dünya » Walking Dead'in yıldız oyuncusu tutuklandı
Walking Dead'in yıldız oyuncusu tutuklandı

Fenomen dizinin, geçtiğimiz günlerde yıldızlardan biri uyuşturucu ve aşırı hızdan tutuklandı...

ABD 'de yaşanan olayda Peachtree City polisi gecenin yarısında 200 km. hızla giden bir aracı güç bela durdurdu. Aracın kapıları açıldığında karşılarında buldukları kişi oldukça şaşırtıcıydı. Polislerin tarifine göre kafası tam anlamıyla "Bir milyon" olan Seth Gilliam, yani Walking Dead'in meşhur papazı gözlerinin önünde duruyordu. Polislerin tarifine göre Gilliam o gece "Cehennemden kaçan bir yarasa" gibiydi!

Gilliam polislere sadece 3 bira ve bir de shot aldığını söylese de, polisler Gilliam'ın haline bakıp çok daha fazlasını aldığını düşündüler ve haklı da çıktılar. Gilliam'ın arabasında yapılan ufak bir aramada ortaya çıkanlardan anlaşıldığı kadarıyla, yıldız oyuncu aşırı dozda uyuşturucu kullanmıştı. Promil sınırlarını alt üst ettiği tespit edilen Gilliam, derhal tutuklandı.

İşin ilginci daha 2 gün önce Walking Dead ve Wire adlı dizilerde kendisine eşlik eden Chad L. Coleman, New York'ta bir trende sarhoş bir halde görüntülenmiş ve çok eleştirilmişti. Şu sıralarda ABD'de Walking Dead'in diğer yıldızlarının da her an bir skandalla ortaya çıkması bekleniyor. Anlaşılan 5 sezondur başarıyla zombilerden kaçan ekip, polislerden ve kameralardan kaçma konusunda çok da başarılı değiller...

YORUMLAR