Vodafone, Fi’nin sponsorluğunu üstlendi

Medyaloji.net » diziler » Vodafone, Fi’nin sponsorluğunu üstlendi
Vodafone, Fi’nin sponsorluğunu üstlendi

Dijitalleşmeye öncelik veren Vodafone yaptığı iş birliklerine bir yenisini daha ekledi. Vodafone Red, Türkiye’nin ilk online ücretsiz dizisi olan Fi’nin ana sponsorluğunu üstlendi.

Azra Kohen‘in aynı isimli kitabından uyarlanan Fi ilk üç bölümüyle 31 Mart‘ta puhutv’de izleyici karşısına çıkacak. Vodafone Red aboneleri bu yeni yerli diziyi internet paketlerinden harcamadan seyredebilecek. Vodafone altı ay boyunca abone başına ayda 10 GB’lık “Fi Dizisi İzleme Paketi” sağlayacak. Bu da Vodafone kullanıcılarının internet paketlerini dert etmeden dizi izlemesine olanak sunacak.

Vodafone Red ve puhutv iş birliği, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Doğuş Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erman Yerdelen, Ay Yapım CEO’su Kerem Çatay ve oyuncu Ozan Güven’nin katılımıyla düzenlenen basın buluşmasında duyuruldu. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy gelişmeleri şu sözlerle özetledi: “4.5G ile birlikte bağlantı hızlarımız 10 kata kadar artarken, özellikle online içerik sağlayıcıların sunduğu içeriklerin önemi arttı. BTK’nın açıkladığı son verilere göre, 4.5G abonelerinin data kullanımı aylık 5,4 GB olarak gerçekleşti. Biz de Vodafone olarak, dijitalleşmenin lideri olma vizyonumuzla dünyanın önde gelen içerik sağlayıcılarıyla iş birlikleri gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda, dünyanın en iyi içerik sağlayıcıları ile yaptığımız iş birliklerine bir yenisini daha ekleyerek Türkiye’nin ilk online ücretsiz dizisi ‘Fi’nin ana sponsoru olduk. Bu iş birliği ile ‘en iyi içerik sağlayıcı’ olma yönünde önemli bir adım attık. Vodafone Red aboneleri ‘Fi’yi tarifelerindeki interneti harcamadan 6 ay boyunca istedikleri zaman istedikleri yerden ücretsiz izleyebilecek. Akıllı cihazlardan video izlemek abonelerin zaman zaman GB tüketimi adına kaygılandığı bir davranış olabiliyor. Ancak, biz bu yeni ürünümüzle, Vodafone Red’lilere, internetinizi düşünmeyin diyerek, istedikleri zaman istedikleri yerde kaygısızca ‘Fi’ dizisini izleyebilecekleri mesajını veriyoruz. Vodafone Red kullanıcılarına en iyi dijital deneyimi sağlamak için zengin internet ve içerik servisleri sunmaya devam edeceğiz.”

Ay Yapım tarafından televizyona uyarlanan Fi’nin başrollerini Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç ve Büşra Develi üstleniyor. Mert Baykal yönetmenliğinde ekrana taşınan dizinin üç bölümü aynı anda puhutv’de olacak.

YORUMLAR