Uber baştan aşağı değişiyor!

Medyaloji.net » teknoloji » Uber baştan aşağı değişiyor!
Uber baştan aşağı değişiyor!

Taksi ve otomobile kiralama uygulaması olan Uber'da değişiklikler yapılmaya hazırlanılıyor.

Araç kiralama devi Uber bünyesinde ve teknolojilerinde birçok değişiklik yapma karar aldı.

Mobil platform üzerinde çalışan Uber ekini değiştirmek için hazırlıklara başladı. İlk olarak çalışanları ile yollarını ayıran şirket daha uzman kişileri işe alıyor. Elde edilen bazı bilgilere göre Uber'in 11 Haziran'da yapacağı toplantıda yöneticilerde hatta ve hatta CEO pozisyonunda bile değişiklik yapacağı söz konusu oldu. Yine bir başka bilgiye göre Uber'in genel müdürünün geçici olarak göreden alınacağı ve daha ufak bir pozisyonda çalışmasından söz ediliyor.

Bu boşluk yöneticilerin Kalanick'e olan güvenleri tam olsa bile Kalanick için iyi olacaktır. Annesi yakın zamanda bot kazasında ölen ve aynı kazada babası ağır yaralanan Kalanick'in bu kaybı ile baş edebilmesi için bir izin alması gerektiği düşünülüyor.

Kalanick'in yakın danışmanlarından biri olan başkan yardımcısı Emil Michael'ın da geleceği belli değil. Ayrıca insan kaynakları başı Ryan Graves ve teknik yönetici Thuan Pham'ın da pozisyonları değiştirilebilir. Bazı duyumlara göre Emil Michael bu Pazartesi görevinden istifa edebilir. Kimlerin çıkartılacağı ve başka pozisyonlara kaydırılacağı beli olmasa da yönetim ekibi şimdiden önlemlerini almış gösteriyor.

Konu ile ilgili Uber'den açıklama gelmesede kısa süre içinde yapılacak değişikliklerin ortaya çıkacağı düşünülmekte. Uber bu toplantıdaki kararlarını 13 Haziran'da açıklayacak. Bizlerde detayları sizinle paylaşmaya devam edeceğiz, takipte kalın!

YORUMLAR