Turkcell genç yeteneklerin peşinde

Medyaloji.net » teknoloji » Turkcell genç yeteneklerin peşinde
Turkcell genç yeteneklerin peşinde

Turkcell'in GNÇYTNK işe alım programı başladı

 Turkcell’in Manajans J. Walter Thompson imzasıyla hazırlanan, GNÇ kampanyasının sevilen yıldızı Yunus Günçe’nin yer aldığı ve 2017 yılının “GNÇYTNK” programını duyuran yeni filmi eğlenceli hikayesi ile ekranlara geliyor.

Filmde; yeni mezun genç yetenekleri Turkcell ailesine kazandırmayı hedefleyen GNÇYTNK işe alım programının, gençlere profesyonel hayata bir adım önde ve doğru rehberlikle başlayabilme, hem kendilerinin hem de Turkcell’in geleceğini inşa etme fırsatı sunduğu aktarılıyor.

İnovatif, özgür ve gelişim fırsatlarıyla dolu bir program olan GNÇYTNK’in aynı zamanda interaktif, eğlenceli ve farklı bir işe alım sürecini yansıtıyor olmasıyla da film dikkat çekiyor. Manajans J. Walter Thompson’ın, böyle bir projenin tanıtımının da sıradışı olması gerektiği düşüncesinden yola çıkarak, hazırladığı kampanya filminde Yunus Günçe bu kez Turkcell’de işe girmek istiyor ve sonunda sadece 1 günlüğüne de olsa GNÇYTNK olma fırsatını yakalıyor.

Yunus Günçe’nin Turkcell Genel Merkezi’ndeki bir günlük GNÇYTNK tecrübesinden kesitlerin yer aldığı filmde, Turkcell çalışanlarına sunulan imkanlar aktarılırken, aynı zamanda Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Turkcell Pazarlama Direktörü Dilara Demir Kısakürek ve Turkcell İK Direktörü Hasan Kaya da rol alıyor.

Prodüksiyonu Vana Film tarafından yapılan filmin yönetmen koltuğunda ise Kadircan Kulbay oturuyor.

YORUMLAR