TRT Radyo Günleri Beşiktaş'ta başladı

Medyaloji.net » medya » TRT Radyo Günleri Beşiktaş'ta başladı
TRT Radyo Günleri Beşiktaş'ta başladı

TRT Genel Müdürü Şenol Göka’nın açılışını gerçekleştirdiği “Radyo Günleri” Beşiktaş'ta vatandaşlarla buluştu.

Radyo Günleri Beşiktaş İskele Meydanı'nda TRT Genel Müdürü Şenol Göka'nın katılımıyla gerçekleşti. 12 ülkeden radyo program yapımcılarının canlı yayınlarıyla geniş çaplı bir etkinlik düzenlendi.

Açılışta konuşan TRT Genel Müdürü Şenol Göka, radyocuları vatandaşla bir araya getirdiklerini söyledi. Şenol Göka, “Nasıl sizlere daha iyi hizmet ederler. Onları yakından görün istedik. Radyo dosttur gerçekten de. Bundan sonra inşallah hayatınızın her alanında radyo, o birleştirici tek nefes haline getirici bir mecra olarak hayatınızdan hiç çıkmasın." dedi.

Etkinlikte “Sıra Sende Türkiye” ve “Sıra Sende Avrupa” ses yarışmacıları da vatandaşlarla buluştu. ”Radyo Günleri” organizasyonu TRT Tepebaşı stüdyolarında gerçekleştirilen galayla devam etti. TRT Genel Müdürü Şenol Göka’nın da teşrif ettiği etkinlik Türkiye’deki önemli radyocuları bir araya getirdi.

Radyocular gerçekleştirdikleri anonslarının ardından seçtikleri parçayı çaldılar. Etkinlik TRT Müzikten ve TRT Radyo’dan canlı olarak yayınlandı. Beşiktaş İskele Meydanı’nda 2 Mayıs’ta başlayan, 6 Mayıs’a kadar devam edecek olan“Radyo Günleri”nde her akşam TRT sanatçıları halka açık konser verecekler. 

YORUMLAR