TRT Çocuk reklam almayacak

Medyaloji.net » medya » TRT Çocuk reklam almayacak
TRT Çocuk reklam almayacak

Medyaloji yazarı Neslihan Kabaoğlu'nun ilk adımı atmasıyla birlikte devreye Change.org girdi ve TRT Çocuk kanalının artık reklam almayacağı açıklandı.

Medyaloji yazarı Neslihan Kabaoğlu'nun, TRT Çocuk kanalında reklam yayınlanmasıyla ilgili kaleme aldığı yazısının ardından Change.org devreye girdi.

Change.org'un yürüttüğü imza kampanyası mutlu sonla bitti. TRT Genel Müdürü Şenol Göka, yaptığı açıklamayla bundan böyle TRTÇocuk kanalına reklam alınmayacağını kaydetti.

TRT tarafından düzenlenen "4. Uluslararası Çocuk Medyası Konferansı"nın açılış konuşmasını yapan TRT Genel Müdürü Şenol Göka, "TRT Kurumu, bundan sonraki reklam pazarlamalarında çocuk kanalına reklam almayacak. Neye mal olursa olsun" dedi. İŞTE O AÇIKLAMA

Yapılan bu açıklamanın ardından Change.org bir yazı yayınladı ve konuyla ilgili destek veren herkese teşekkür etti.

İşte o yazı...

Başardık! TRT sesimizi duydu!

Merhaba kampanyama imza atan değerli insanlar,

Haftaya güzel bir haberle başlıyoruz. Başlattığım ve sizlerin imzaları ile destek verdiği kampanyamız başarılı oldu.

Bugün 4. Uluslararası Çocuk Medyası Konferansı'nın açılış konuşmasında TRT Genel Müdürü Şenol Göka TRT'nin bundan böyle çocuk kanalına reklam almayacağını duyurdu! İnanılmaz değil mi?

Hedeflediğimiz yolda vazgeçmememiz için bir işaret bu. Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek bırakmak için alacağımız daha çok yol var. Bu minik bir adım. Belki kimilerine göre önemsiz bir detay. Ancak bir olduk, birlik olduk ve tam da kimse sesimizi duymuyor dediğimiz anda üzerinden bir sene gibi bir süre geçmişken bu haberi almak inanılmaz mutlu etti beni. Mutsuz olduğumuz her şeyi çözmek bizim elimizde. Çocuklarımız için bunu yapmak zorundayız. Çocuklarımızın geleceği onların daha iyi yetişmesi için şikayet ettiğimiz her detay için bir olsak birlik olsak daha güzel bir gelecek bekleyecek bizi.

Kampanya süresince imza atan, daha çok imza atılması için her türlü mecrada bu kampanyayı paylaşan, ebeveyn olsun olmasın ülkemizin çocuklarının geleceğini düşünen güzel insanlar sizlere teşekkürü bir borç bilirim.

Ayrıca özellikle teşekkür etmek istediğim kişiler arasında benim amatörce başlattığım kampanyamda her danıştığım noktada bana destek olan Change.org ekibi; yaptığı araştırma ile rakamsal verileri objektif bir şekilde sunan Neslihan Kabaoğlu; gazete köşelerinde benimle irtibata geçip ya da kendiliğinden kampanyamdan bahseden gazeteciler (Damla Çeliktaban - Habertürk, Rojda Duygu Yeşilgöz - Yurt, Mustafa Doğan - Habertürk) ve yine kampanyamın yayılmasına destek veren takipçileri ile paylaşan değerli anne blogerlar var.

Herkese Teşekkürler,

Aydınlık Yarınlar,

Seyhun ÖĞÜT

YORUMLAR