The Last of Us 2 mi Geliyor?

Medyaloji.net » teknoloji » The Last of Us 2 mi Geliyor?
The Last of Us 2 mi Geliyor?

PS4’ün dört gözle beklenen yeni oyunlarından The Last of Us 2, bu kez önemli bir bilgi ile gündeme geldi. İşte detaylar...

 Satışa sunulduktan kısa bir süre sonra popüler oyunlar arasına girmeyi başaran ve ülkemizde de dahil olmak üzere birçok bölgede en çok satanlardan biri olan The Last of Us, şimdilerde ikinci halkası ile gündemde. Bu zamana dek birbirinden kaliteli oyunlar geliştirilen Naughty Dog, iddialara göre kapalı kapılar ardında The Last of Us 2 için çalışmalar kaydediyor. Bu iddialar aslına bakılırsa daha önce ortaya atılmıştı. Zira firmanın ikinci oyun için ilk sinyalleri vermesi bilgilerin açığa çıkmasını da sağlamıştı. Ancak çok kısa bir süre önce elde edilen bilgiler, ikinci oyunun geleceğini daha da kesinleştirmiş bulunmakta.

Yeni Çalışanlar Aranıyor

Firma bünyesinde faaliyet gösteren Emilia Schats, Naughty Dog firmasının yeni bölüm tasarımcıları, sanat ve modelleme gibi kıstaslarda çalışan aradıklarını ilk ağızdan paylaştı. Hatta bu konuda kişisel Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Schats, Naughty Dog’un yeni oyununa yardım etmek ister misiniz sorusunu dahi sormuş durumda.

İlanda Oyunun TPS Olduğu Söyleniyor

Bahsi geçen açıklamadan sonra firmanın kariyer sayfasına baktığımızda, verilen ilanın özellikle TPS türünde bir oyun odaklı olduğunu görüyoruz. Nitekim The Last of Us 2 iddialarını güçlendiren en büyük kanıt da bu olarak gösterilmekte. Eğer Naughty Dog tamamen yeni bir oyun geliştirmiyor ise yüksek ihtimalle serinin ikinci halkası için kolları sıvamış durumda.

YORUMLAR