Termikel'in iletişim çalışmaları NİŞ PR'a emanet

Medyaloji.net » pr » Termikel'in iletişim çalışmaları NİŞ PR'a emanet
Termikel'in iletişim çalışmaları NİŞ PR'a emanet

“İlk 1000 İhracatçı Firma” araştırmasında bu yıl 61 bin ihracatçı firma arasında ilk bine giren Ankastre sistemlerin spesifik öncüsü Termikel’in tüm iletişim çalışmalarında artık NİŞ PR imzası olacak.

İş ortakları ile uzun soluklu bağlantılar kuran NİŞ PR, profesyonel iletişim çalışmaları ile yıllardır sektörün önde gelen isimlerinden. NİŞ PR; kamu kurumlarına, lider ulusal ve uluslararası saygın birçok “iş ortağına”, marka değerlerini ve kurumsal itibarlarını geliştirmeleri amacıyla stratejik iletişim alanında danışmanlık, planlama ve uygulama hizmetleri sunuyor.

Müşteri portföyünü her geçen gün büyüten NİŞ PR’ın hizmet verdiği markalar arasında; Beypazarı Doğal Maden Suyu, Final Okulları, Alçıbay A.Ş, Astor AŞ, Lokman Hekim Hastaneleri, Ruan Fuarcılık, So Fuar, Domino Fuarcılık, Plexus Fuar, Rem Fuarcılık, Al-Daar Gayrimenkul, Mimar ve Mühendisler Grubu yer alıyor.

NİŞ PR, son olarak 1957 yılından itibaren faaliyetlerine devam eden Termikel ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Termikel, yıllık 1 milyon 500 bin ankastre ve solo fırın üretim kapasitesi ile sadece Türkiye’de değil tüm dünyada 100’den fazla markaya üretim yapıyor.

YORUMLAR