Telefonlarınızı hazırlayın, South Park’ın mobil oyunu duyuruldu

Medyaloji.net » teknoloji » Telefonlarınızı hazırlayın, South Park’ın mobil oyunu duyuruldu
Telefonlarınızı hazırlayın, South Park’ın mobil oyunu duyuruldu

E3 2017‘nin en üretken sunumlarından birini gerçekleştiren Ubisoft, ilginç bir mobil oyun duyurusuyla bizi bir hayli heyecanlandırdı. Firma South Park efsanesini telefonlara getiriyor.

Ubisoft, South Park: The Stick of Truth ile beğenileri toplamış ve ortaya oldukça eğlenceli bir iş çıkarmıştı. Şimdilerde South Park: The Fractured but Whole‘u çıkarmak üzere olan firma, South Park’ın sahip olduğu potansiyeli biraz daha genişletmek istemiş olacak ki iOS ve Android cihazlar için South Park: Phone Destroyer‘ı duyurdu. En az diğer iki oyun kadar anlamlı bir isme sahip olan South Park: Phone Destroyer, temelde bir kart oyunu. Stratejinizi konuşturacağınız oyunda South Park karakterlerinin özel kartlarını toplayabilir, kişisel desteler oluşturabilir ve karakterlerin gerçek potansiyelini ortaya serebilirsiniz.

Aynı zamanda oyunu diğer oyunculara karşı da oynayabilir, PvP arenasında yetenekleriniz sergileyerek oyuncu listelerini alt üst edebilirsiniz. Oyundaki karakterimiz The Stick of Truth’ta yer alan mahallenin “yeni çocuğu” olarak öne çıkıyor. Her ne kadar kart oyunu da olsa fragmanda Heartstone tarzından ziyade The Stick of Truth benzeri grafiklerle oynandığı görülüyor. South Park: Phone Destroyer bu yıl içinde, şimdilik net olmayan bir tarihte iOS ve Android için indirilmeye sunulacak. Ücretsiz olacak oyunun oyun içi satın alımlar sunması olası.

YORUMLAR