Teknosa’nın dijital pazarlama ajansı Yellow Pages oldu

Medyaloji.net » iş dünyası » Teknosa’nın dijital pazarlama ajansı Yellow Pages oldu
Teknosa’nın dijital pazarlama ajansı Yellow Pages oldu

Türkiye'nin en büyük online firma rehberlerinden biri olan Yellow Pages, ünlü teknoloji zinciri Teknosa'nın lokasyon bazlı dijital pazarlama ajansı oldu.

Yellow Pages, 2000 yılından bu yana “Herkes için Teknoloji” felsefesiyle teknoloji severlere keyifli bir alışveriş ortamı sunan ve yaygın mağaza ağı, teknosa.com ve mobil platformlarıyla Türkiye’nin her yerinde hizmet veren Teknosa’nın dijital haritalar ajansı oldu.

Yellow Pages, Türkiye genelindeki tüm Teknosa mağazaları için, dijital harita platformlarında lokasyonların kurulumu, güncellenmesi ve bakımı hizmetlerini gerçekleştirecek. Bu hizmet sayesinde Teknosa’ya ulaşmak isteyen müşteriler, kendilerine en yakın satış noktasını online haritalar ve navigasyon uygulamaları üzerinde doğru noktada ve kolayca bulabilecek. Yellow Pages, manuel coğrafi kodlama sistemi ile tüm Teknosa mağazalarının coğrafi kodlarını tek tek çıkartacak ve haritalar üzerinde güncellenmesini sağlayacak.

Google My Business deneyimi Teknosa’nın hizmetinde!

Gün geçtikçe önemi artan Google My Business platformu, eksik ya da düzgün yönetilmediğinde, arama başta olmak üzere önemli pazarlama ve satış fırsatlarının kaçmasına sebep oluyor.Lokasyon bazlı dijital pazarlama hizmetlerinde uzmanlığı ile ön plana çıkan Yellow Pages, Google My Business ile şimdiye dek Türkiye’de 15 binden fazla lokasyonun kurulum ve yönetimini gerçekleştirdi. Bu deneyimini Teknosa’ya da sunacak olan Yellow Pages, coğrafi kodu çıkarılmış Teknosa lokasyonlarının Google My Business Locations, Google+ ve Google Haritalarında açılması, doğru içeriğe sahip olması, güncellenmesi ve yönetilmesini de sağlayacak.

Teknosa’nın dijital platformlardaki iletişimi Süper Sayfam ile artıracak

Türkiye’nin en büyük online firma rehberi YellowPages.com.tr üzerinde 850 binden fazla firma bulunduran YellowPages, Teknosa için Türkçe ve İngilizce Süper Sayfam isimli özel sayfalar oluşturuyor. Bu sayfalar üzerinden kullanıcılar, marka ile ilgili tüm iletişim bilgilerine, mağazaların çalışma saatleri, ödeme yöntemleri, mağazaların büyüklüğü, kampanya duyuruları, mağazada sunulan markalar gibi bilgilere ulaşabiliyorlar.

Site üzerinden gerçek zamanlı trafik bilgisiyle haritadan yol tarifi hizmeti de alacak teknoloji severler için, Teknosa mağazalarına ulaşmak artık çok daha kolay olacak.

Yellow Pages’ın lokasyon bazlı pazarlama hizmeti sunduğu firmalar arasında Albaraka, Audi,DeFacto, Flo, İpragaz, Michelin, Pirelli, Starbucks, TÜVTÜRK, Volkswagen gibi farklı sektörlerden markalar bulunuyor. 

YORUMLAR
En çok okunan haberler