Tarantino'nun da haberi varmış

Medyaloji.net » dünya » Tarantino'nun da haberi varmış
Tarantino'nun da haberi varmış

Ünlü yapımcı Harvey Weinstein'in tecavüz skandalında ABD'li yönetmen Quentin Tarantino'dan açıklama geldi.

Hollywood'da defalarca taciz ve tecavüz olayına karıştığı öğrenilen ve hakkında soruşturma başlatılan ünlü yapımcı Harvey Weinstein'la ilgili bir açıklama da ABD'li yönetmen Quentin Tarantino'dan geldi: "Bazı şeyler yaptığını biliyordum. Keşke duyduklarım hakkında sorumluluk alsaydım."
New York Times’a konuşan ABD’li yönetmen Tarantino, Hollywood’u sarsan cinsel taciz ve tecavüz skandalının faili Weinstein’ın yaptıklarından haberi olduğunu söyledi.

Tarantino, daha önce klasikleşmiş eserleri Pulp Fiction (Ucuz Roman), Django Unchained (Zincirsiz) ve Inglorious Basterds’da (Soysuzlar Çetesi) birlikte çalıştığı Weinstein ile ilgili “Ortada normal dedikodulardan daha fazlası vardı. Bu dedikodular ikinci ağızdan değildi. Bazı şeyler yaptığını biliyordum. Keşke duyduklarım hakkında sorumluluk alsaydım. O sırada yapmam gerekenleri yapsaydım, onunla çalışmamam gerekirdi” dedi.

Sözcü'nün haberine göre Weinstein’ın daha önce eski sevgilisi Mira Sorvino’yu da taciz ettiğini anlatan Tarantino, “Şimdi söyleyeceğim her şey rezil bir bahane gibi gözükecek” açıklamasını yaptı.
Weinstein ile ilgili 50’den fazla kadına cinsel taciz ve tecavüz suçlaması bulunuyor.

YORUMLAR