"Swinger" Google'ı salladı

Medyaloji.net » teknoloji » "Swinger" Google'ı salladı
"Swinger" Google'ı salladı

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan ve Adana'da yaşanan swinger partisi Google'da "swinger" kelimesinin yoğun bir şekilde aranmasına neden oldu.

Swinger

Adana'da villada swinger denen eş değiştirme yöntemi ile fuhuş fantezileri yapan 20'ye yakın çiftin 16'sının resmi nikahlı, ikisinin sevgili, ikisinin ise imam nikahlı çiftler olduğu ortaya çıktı.

Deniz Akkaya

İşte Benim Stilim yarışmasının eleme gecesinde konuk olarak katılan Deniz Akkaya Google'ın en çok aranan isimlerinden biriydi.

Ayşe Akın

Şarkıcı Ayşe Akın, Ebru Şallı ve Sinan Akçıl’ın yeniden barışmasıyla ilgili konuştu: “O kadar mutlu oldum ki, büyük bir yük kalktı üstümden. İçtenlikle mutluluklar diliyorum. İnşallah evlenirler. Ben kimsenin kötülüğünü istemem. Herkes yoluna baksın. Evlenmek isteyenler evlensin, iş yapmak isteyenler iş yapsın. Benim annem 72 doğumlu, galiba onun da (Ebru Şallı) yaşı ona yakın. Gerek yok konuşmaya.”

Merve Özbey

Son günlerin adından çok söz ettiren ismi Merve Özbey, Kemer'de sahne aldı, Özbey Google'da yoğun bir şekilde arandı.

Deniz patlıcanı

ÇANAKKALE’de kaçak olarak toplandığı belirlenen toplam 5 ton midye ve deniz patlıcanı ele geçirildi. Midye ve deniz patlıcanları yeniden toplandıkları bölgelerde denize döküldü.

Nissibi Köprüsü

Nissibi Köprüsü 23 yıl aradan sonra Hakkâri, Bitlis, Siirt, Şırnak, Batman, Mardin, Van ve Diyarbakır'ı Adıyaman üzerinden Batı'ya bağladı.

Wilma Elles

Güzelliği ve rol kabiliyeti ile Türkiye'de son zamanlar dikkatleri üzerine çeken Wilma Elles Google'ın en çok arananlar listesine girmeyi başardı.

Bülent Ersoy

Bülent Ersoy’un Bestekar Muzaffer Özpınar’ın cenazesinde giydiği kıyafeti büyük ses getirdi.

Müjde Uzman

Ünlü şarkıcı Murat Boz 'Hadi İnşallah' filmindeki rol arkadaşı Müjde Uzman'la aşk yaşadığı iddiası Uzman'ı en çok arananlar listesine koydu.

Cansu Taşkın

Son dönemin en çok konuşulan mankenlerinden ve Instagram fenomeni Cansu Taşkın, Periscope'dan canlı olarak yayınlanan Hadi Be programında IQ testine girdi. Test sonucunda Taşkın'ın IQ'sü 140 çıktı.

CANSU TAŞKIN FOTOGALERİ

Burçin Abdullah

Sunuculuğunu Okan Bayülgen'in yaptığı eğlence programı Dada Dandinista'da Burçin Abdullah ile uğraşan Okan Bayülgen, Abdullah'a zorla şarkı söyletince stüdyo kahkahalara boğuldu.

Defne Samyeli

Defne Samyeli, uzun süre sonra Okan Bayülgen'in programı ile ekranlara geldi. Son Arzum cover'ı ile gündemede olan Defne Samyeli, programa renk kattı.

Ece Seçkin

Şarkıcı Ece Seçkin'in kıyafeti sosyal medyayı salladı.

John Nash

Şizofreniyle mücadelesi 'Akıl Oyunları' (A Beautiful Mind) filmine konu olan dahi matematikçi John Nash, New Jersey'de içinde bulunduğu taksinin kaza yapması sonucu hayatını kaybetti. Kazada Nash'in eşi Alicia da yaşamını yitirdi.

Mutlu Kaya, Sibel Can

Ünlü şarkıcı Sibel Can, başından vurulan Mutlu Kaya için "Böyle bir zamanda konser veremem" diyerek Hamburg konserini erteledi.

Eurovision 2015

Avusturya'nın başkenti Viyana'da düzenlenen Eurovision 2015 de geçen haftanın en çok arananlarından biriydi.

Unutursam Fısılda

Unutursam Fısılda ilk kez pazar günü TV ekranında yayınlandı.

Selin Ortaçlı

Şahan Gökbakar ve Selin Ortaçlı, üç yıllık birlikteliklerini nikâh masasına taşıdı. Bebek bekleyen çift, dün Prag’da evlendi.

Tolga Çevik

Ünlü komedyen ve oyuncu Tolga Çevik’in bir süredir kaldırıldığı hastanede tedavi gören babası, avukat Çetin Çevik son yolculuğuna uğurlandı.

YORUMLAR