Survivor'da bu hafta kim elendi?

Medyaloji.net » televizyon » Survivor'da bu hafta kim elendi?
Survivor'da bu hafta kim elendi?

Ada konseyi sonrası Survivor 2017'ye veda eden isim Pınar oldu.

 TV8'in reyting rekortmeni yarışma programı Survivor'da, adaların birleşmesinin ardından elenen ilk isim belli oldu.

Ünlüler takımından elemeye kalan Sabriye ve Pınar ile Gönüllüler takımından elemeye kalan Berna ve Gökhan, Survivor adasında kalmak için SMS sonuçlarını bekledi. Veda konseyinde en az SMS oyunu alan Pınar Saka, Survivor 2017'den elendi.

İletişim oyununu kim kazandı?

Survivor 2017'de bu akşam nefes kesen bir iletişim oyunu mücadelesi yaşandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımı bu oyunu oldukça önem veriyordu. Ünlüler takımı oynanan iletişim oyununun ilk etabını bayrak yarışıyla kazandı. İkinci etapta ise gönüllüler takımı oyunu vermeyeceklerini gösterdiler ve ikinci turu kazanan taraf oldular. Final etabında ise gönüllüler takımı müthiş bir geri dönüş yaparak oyunun galibi oldular. Serhat Akın ve İlhan Mansız'ın etkileyici performansı ünlüler takımına yetmedi ve kazanan takım gönüllüler takımı oldu.

Kızlar sembol için yarıştı

Survivor'ın 13. haftasının son bölümünde kızlar sembol ödülü için yarıştı. Oyunu kazanan Tuğçe, Burçak ve Ogeday'ı önceki gün erkeklerin kazananı İlhan ise Furkan ve Serhat'ı yanlarına alarak mor odaya giderek yemek ziyafeti yaptı.

YORUMLAR