Steam 2017 yaz indirimi

Medyaloji.net » teknoloji » Steam 2017 yaz indirimi
Steam 2017 yaz indirimi

Dünyanın en büyük oyun platformu Steam, 2017 yaz indirimi ile geleneği bozmadı. Yüzlerce oyunu piyasa fiyatının çok altına oyun canavarlarıyla buluşturan Steam'de hangi oyun kaç lira?

Merakla beklenen 2017 Steam yaz indirimleri geldi çattı. Steam yaz indirimleri ile yüzlerce oyun indirime girdi ve oyun severler adeta bayram etti. Sıcak yaz günlerinde tatilde olan birçok kişi Steam yaz indirimleri sayesinde birçok oyunu ucuza oynayabilecek ve kaliteli vakit geçirebilecek. Peki, Steam nasıl kullanılır? İşte, indirime giren yüzlerce oyundan dikkat çekenler.

Steam yaz indirimleri ile oyun severler bayram etti. Steam yaz indirimleri hangi oyunlar var? Popüler oyun platformu Steam, her sene yaptığı gibi bu yıl da yaz indirimleri günleri düzenliyor. Steam yaz indirimleri ile birçok popüler bilgisayar ve Play Station oyunu uygun fiyatlarla oynanabiliyor. Steam nasıl kullanılır? Steam yaz indirimlerinde hangi oyunlar bulunuyor gibi soruların yanıtları haberimizde bulunuyor. Yaz indirimlerinin ilk günün en dikkat çeken oyunları ise, Call of Duty serisi ile Tom Clany's serisinin yüzde 50 indirimler ile birlikte satışa sunuluyor. Steam platformunu indirmek ve üye olmak tamamen ücretsiz durumdadır. Daha öncesinden de bahsettiğimiz gibi Steam, Windows, Linux ve OS X platformlarında çalışmaktadır.

HANGİ OYUN, KAÇ TL OLDU?

Yaz indirimlerinin ilk günün en dikkat çeken oyunları ise, Call of Duty serisi ile Tom Clany's serisinin yüzde 50 indirimler ile birlikte satışa sunuluyor.

Bugünün diğer dikkat çeken indirimi ise Mafia 3 ve Football Manager 2017'yi satın almak isteyen oyuncuları sevindirecek.

Oyuncular Mafia 3'e 119 TL yerine sadece 44 TL ödeyerek satın alabilecek. Football Manager 2017 ise 100 TL fiyat etiketi geleneksel yaz indirimlerinin ilk gününün şerefine 34 TL'ye kadar düştüğünü görmekteyiz. 

YORUMLAR
En çok okunan haberler