'Sıra Sende' için geri sayım

Medyaloji.net » televizyon » 'Sıra Sende' için geri sayım
'Sıra Sende' için geri sayım

Jüri üyeliğini Işın Karaca, Mustafa Keser ve Metin Şentürk’ün üstlendiği, ekranların yeni müzik yarışması ‘Sıra Sende Türkiye’ 22 Temmuz Cumartesi günü TRT 1 ekranında başlıyor.

TRT1 ekranlarında bu yaz yepyeni bir müzik yarışması ekrana gelecek. Sunuculuğunu Uraz Kaygılaroğlu’nun yapacağı ‘Sıra Sende Türkiye’ müzik yarışmasının jürisinde ise Türk müziğinin sevilen isimleri Işın Karaca, Mustafa Keser ve Metin Şentürk yer alıyor.

22 Temmuz Cumartesi akşamı ilk bölümü ile TRT1 ekranında yer alacak. Müzik severler tarafından merakla beklenen ‘Sıra Sende Türkiye’, yaz boyunca her Cumartesi ve Pazar günü izleyici ile buluşacak.

Büyük Ödül 200.000 TL

Her hafta birbirinden iddialı 16 yeni yarışmacının kıyasıya mücadelesine ev sahipliği yapacak olan ‘Sıra Sende Türkiye’de, on hafta boyunca her bölümde belirlenecek hafta birincileri, final haftasında yarışacak ve kazanan büyük ödül olan 200.000 TL’nin sahibi olacak.

Oylamada, ana jürinin yanı sıra 20 kişilik orkestranın ve 5 kişiden oluşan halk jürisinin de söz sahibi olacağı programda, yarışmacılar Arabeskten jazz müziğine, Türk sanat müziğinden türkülere kadar her tarzda şarkıyı seslendirecekler.

YORUMLAR