Şimdi de Türkiye'de!

Medyaloji.net » teknoloji » Şimdi de Türkiye'de!
Şimdi de Türkiye'de!

D&R, Türkiye'deki e-kitap okuyucuları için e-kitap devi Kobo ile işbirliği yaptığını açıkladı.

 Türkiye'nin en büyük kitap ve medya perakende şirketi D&R, dünyanın en seçkin e-kitap platformunu ve cihazlarını Türkiye'deki okuyucuyla buluşturmak için e-kitap dünyasının devi Kobo ile işbirliği yaptığını açıkladı.

D&R CEO'su Kürşat Demircioğlu, Kobo ile işbirlikleri hakkında şunları söyledi: "Kobo'nun okurlarına olan bağlılığı, kullanıcıları için üstün bir okuma deneyimi yarattı. Türkiye'nin en büyük kitap ve medya perakende şirketi olan D&R için de bu çok önemli. Kobo'nun felsefesi teknoloji ile kelimeler arasında pozitif bir ilişki yaratması üzerine temellendirilmiş. Bu ilişki bize çok daha fazla okuyucuya ulaşma imkânı sağlayacak. Toplumumuzda kitap okumayı daha fazla sevdirme ve arttırma D&R'ın misyonlarından biridir. Bu misyonumuza destek verecek olan yayıncılık dünyasındaki bu evriminin bir parçası olmaktan dolayı son derece heyecanlı ve gururluyuz."

Rakuten Kobo'nun Başkanı ve CEO'su Michael Tamblyn ise "Dünya çapında sayıları her geçen gün hızla artan e-kitap okuyucuları ve yayıncılık dünyasının güvenilir isimleriyle yaptığımız işbirlikleri sayesinde yakaladığımız yükselişi devam ettirmekten memnunuz. Kitap ve okuma sevgisini yaymayı ve D&R ile yaptığımız işbirliğiyle devam ettirmeyi dört gözle bekliyoruz" dedi.

2016 yılının ikinci çeyreğinde başlayan bu işbirliğinde D&R, e-kitap okuyucularına; e-kitap okuyucu cihazları: Kobo Aura H2O, Kobo Glo HD, Kobo Touch ve Kobo'nun tüm uluslararası kitap kataloğunu sunuyor. Kobo, D&R mağazaları, dr.com.tr ve idefix.com adreslerinden satışa sunulmaya başlandı.

190 ülkede, 68 farklı dilde, 4.7 milyon içerik sunuyor

Kobo, okuyucularına diledikleri yerde ve zamanda, daha sık kitap okumalarına destek olma misyonuyla; 190 ülkede, 68 farklı dilde, 4.7 milyon içerik sunuyor. Kullanıcılar, iOS, Android, BB10 ve Windows platformlarındaki ücretsiz e-kitap okuyucu uygulamalarını kullanarak mevcut cihazlarını bir e-kitap okuyucuya çevirebiliyorlar.

D&R ve Kobo işbirliği ile Türkçe içerikler artık tüm dünyada!

Kobo ile yapılan işbirliği çerçevesinde D&R 4.7 milyon yabancı dilde ve 15.000 Türkçe içerik ile zengin e-kitap arşivini tüm dünyada kitapseverler ile buluşturuyor. Türkiye'de satılan kitapların yarısı D&R tarafından satılıyor. D&R ayrıca Türkiye'nin önde gelen online satış platformu Idefix ve Prefix'i de bünyesinde bulunduruyor.

YORUMLAR