Siber Suçlara ilk kim girdi?

Medyaloji.net » polemik » Siber Suçlara ilk kim girdi?
Siber Suçlara ilk kim girdi?

Türkiye'nin en önemli iki gazetesi 7 ay arayla Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'na ilk giren ekibin kendileri olduğunu manşetlerine taşıdı.

 FETÖ, PKK, DHKP-C ve DEAŞ gibi terör örgütlerinin sanal ortamda yürüttüğü propagandaya karşı büyük bir savaşan veren Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, kapılarını Akşam Gazetesi'ne açtı.

Gazete, bugün oldukça büyük bir yer ayırdığı bu haberini okuyucuya, "Kurulduğundan bu yana pek çok siber saldırıyı önleyen Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı kapılarını ilk kez AKŞAM’a açtı" ifadeleriyle duyurdu.

 

MİLLİYET ŞUBAT'TA GİTTİ

Takvim yaprakları 25 Şubat 2017'i gösterirken Milliyet Gazetesi'nin manşetinde yine Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'yla ilgili bir haber yer alıyor ve kurumun kapılarının özel izinle ilk kez Milliyet Gazetesi'ne açıldığı vurgulanıyordu.

KELKİTLİOĞLU GÖZDEN KAÇIRDI

Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu ve ekibi ise bu ufak detayı gözden kaçırınca gazete bugün aradan geçen 7 aya rağmen böyle bir spotla baskıya gitmek zorunda kaldı.

YORUMLAR