Setindeki kavganın nedeni belli oldu!

Medyaloji.net » magazin » Setindeki kavganın nedeni belli oldu!
Setindeki kavganın nedeni belli oldu!

Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu, kavganın nedenini şöyle anlattı:

Bu haberler üzerine usta oyuncu Ali Erkazan aradı geçen gün beni, "Olayın doğrusunu öğrenmek ister misin?" dedi.

"Nedir abi olayın aslı?" diye sorunca da anlatmaya başladı...

Sevgulum, sevgulum diye kendini oynuyormuş adam

Fox'ta yayınlanan ve Çeşme-Ildır Köyü'nde çekilen dizinin setinde Ali Erkazan'ın sevgilisi Çağlar Kılıç da ziyaretçi olarak kalıyormuş.

1,5 yıldır birlikte olan ama ilişkileri son 6 ayda aşka dönüşen Ali Erkazan ve Çağlar Kılıç çifti set dışında da hep birlikteymiş."15 bölümdür çoğunlukla yanımdaydı Çağlar.

Bizim sektörden değil. Kendisi dövüş antrenörüdür, pilates hocasıdır, bir de usta motor sürücüsüdür.

Görüntüsü itibariyle dikkat çekici bir kadındır. Samimidir...

Hakan Meriçliler denilen adam ise sette tuhaf hareketler yapıyordu.

Meğer 'sevgulum, sevgulum' diye oynarken rol yapmıyormuş, kendini oynuyormuş adam.

Hakan Meriçliler'in bu fütursuzlukları nedeniyle çıktı kavga da zaten" diye anlattı Ali Erkazan.

Kül tablası fırlattı bana

Çağlar Hanım'ın daha önce tanışıklığı var mıydı Hakan'la?

- Hayır, o sette kimseyi tanımıyordu. Beni ziyarete gide gele arkadaşlıklar kuruldu. Hakan dışında kimseyle de böyle bir sorun yaşamadı. Çünkü Hakan sadece Çağlar'a değil, herkese böyle yılışıklıklar yapıyordu.

Ne zaman yaşandı bu kavga?

- 7'nci, 8'inci bölümlerde.

Yumruk yumruğa girdiniz mi birbirinize?

- Hayır, öğle yemeğinde bu yine gitmiş Çağlar'ın yanına oturmuş. Ben de gelince "Sen bilerek mi yapıyorsun bunları?" dedim. Bütün setin konuştuğu olaylardan haberi yokmuş gibi "Ha, hu?" diye yanıt verdi bana. "Senin hâl ve hareketlerin hoşuma gitmiyor. Kalk git masadan" dedim. "S... git ulan" diyerek kül tablası fırlattı bana. Küfürler etti, ardından sandalye attı. Millet araya girdi. Beni tuttular. Olayın ardından hemen yapımcı Hayri Aslan'ı arayıp, "Onun olduğu sette ben olmam" dedim.

Kıskançlık krizi değil bu

Kıskançlık krizi miydi bu?

- Ortada bir kıskançlık falan yok. Sevgilime asıldığı için tepki göstermiş değilim. Hakan Meriçliler'in fütursuz tavırlarına tepkiydi benimki. Sadece Çağlar'a değil, otelin SPA'sındaki masözlerden setteki çalışanlara kadar herkese karşı saygısız, fütursuz bir tavır içindeydi. Sonunda dayanamadım patladım.

Sonra aynı sette yer almaya nasıl devam ettiniz?

- İnsanda biraz utanma olur. Bu hiçbir şey olmamış gibi sette aynı şekilde davranmaya devam etti. 11'inci bölümde ona ceza verdiler, rol yazmadılar. "Ben bu sette olmayacağım" dedim. 14'üncü bölümde bana da ceza verileceğini öğrenince "Bunu kabul edemem" dedim. Pazartesi günü de dizi bitti zaten.

Oyunculuktan geçinen asalaklar bunlar

Bu kavga yüzünden mi bitti dizi?

- Hayır, reytingler ortada zaten. Kötü gidiyordu, o yüzden bitti. Dizinin bitmesinin nedeni kavga değil.

Hakan yeni evlendi, neden böyle şeyler yapsın ki?

- "Karımı yeniden kazanmam lazım" falan diyordu. Ne yaptığı belli değil adamın. Bunlar oyuncu falan değiller. Oyunculuktan geçinen asalaklar. Yaptığı çirkinlikler, olaylar anlatmakla bitmez.

Sizin sevgili olduğunuzu bilmiyor muydu?

- Bilmez olur mu, herkes biliyordu. Çağlar benim sevgilim olarak gelmiş sete zaten. Yok Çağlar'la benim aram kötüymüş, yok Çağlar'a ben kötü davranıyormuşum... Böyle söylüyor adam. Sen nereden biliyorsun kardeşim bizim ilişkimizi? Kötü davrandığımı nereden çıkarıyorsun? Velev ki kötü davranıyorum, bundan sana ne?

Not 1:

Ali Erkazan'ın anlattıkları böyleydi. Hatta çok daha fazlası vardı ama buraya yazılamayacak şeylerdi. Erkazan'ın sevgilisi Çağlar Hanım sette olmasa da bu kavga çıkacaktı belli ki.Çünkü tarz ve stil olarak birbirine taban tabana zıt iki isim aynı sette olunca bomba patlamış...

Not 2:

Dün Hakan Meriçliler'e ulaşmaya çalıştım, olayı bir de ondan dinlemek, taraflıymış gibi durmamak için. Ancak telefonu kapalıydı.

YORUMLAR