Savaşçı 2.bölümü ile yine heyecanlandırdı

Medyaloji.net » diziler » Savaşçı 2.bölümü ile yine heyecanlandırdı
Savaşçı 2.bölümü ile yine heyecanlandırdı

Fox'un sevilen dizisi Savaşçı 2.bölümü ile izleyenlerini yine memnun etti. Dün yayınlanan dizide merak uyandıran olayların gelişmesi sonrası izleyiciler 3.bölümü beklemeye başladı.

 Fox'un yayınladığı günden itibaren fenomeni olma yolunda ilerleyen dizisi Savaşçı dün yayınlanan bölümü ile izleyicilere heyecanlı anlar yaşattı. 3.bölümü merakla beklemeye geçen izleyiciler bölümün fragmanını beklemeye şimdiden başladı.

Savaşçı dizisinin bu akşam ekranlara gelen son bölümünde nefes kesen dakikalar izleyicileri ekran başına kilitledi. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyenlere aksiyon dolu dakikalar yaşatan Savaşçı dizisinde heyecan doruktaydı. Konusu ve oyuncu kadrosuyla oldukça dikkat çeken Savaşçı dizisinde bu akşam zaten bir arkadaşlarını şehit vermiş bulunan Kılıç Timi, Üsteğmen Serdar’ın hayatta olduğu bilgisini alınca, Yüzbaşı Kağan’ın komutasında derhal harekete geçti. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Ancak Savaşçı dizisinin 3. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.
Savaşçı dizisinin dün akşam yayınlanan 2. bölümünde zaten bir arkadaşlarını şehit vermiş bulunan Kılıç Timi, Üsteğmen Serdar’ın hayatta olduğu bilgisini alınca, Yüzbaşı Kağan’ın komutasında derhal harekete geçer. Kağan için bu, hem Serdar’a ulaşmak için bir şans, hem de Tepegöz’le yarım kalan hesabını kapatmak için bir fırsattır. Ama durum hiç de göründüğü gibi değildir: Kılıç Timi’nin koşar adım gittiği nokta, tam anlamıyla bir ölüm tuzağıdır.
Daha ilk anda bu ölümcül tuzağın farkına varan Kopuz Albay’ın ise, adamlarını ölümün elinden almak için son bir hamlesi daha vardır.

YORUMLAR