Samsung, S8'le birlikte yeni bir kulaklık tasarladı

Medyaloji.net » teknoloji » Samsung, S8'le birlikte yeni bir kulaklık tasarladı
Samsung, S8'le birlikte yeni bir kulaklık tasarladı

Samsung'un AirPods'a rakip bir kulaklık tasarladığı uzun süredir gündemde. 23 Ağustos'taki Note 8 tanıtımına kadar hazır olacağını belirten yeni bir rapor yayınlandı.

Samsung, Galaxy S8 ile birlikte tanıttığı sanal asistanı Bixby için S8'e özel bir tuş eklemişti. Bixby henüz birçok ülke de kullanılamasa da şirketin sanal asistan ile ilgili yeni planları olduğu ortaya çıktı. Samsung'un AirPods'un Siri entegrasyonuna benzer işleve sahip bir Bluetooth kulaklık tasarladığı iddia ediliyor.

Kore haber sitelerinden ETNews raporunda, Samsung'un bir Bluetooth kulaklık üzerinde çalıştığını ve kulaklığın muhtemelen Galaxy Note 8 ile birlikte piyasaya sürüleceğini iddia ediyor. Bir Samsung temsilcisi de böyle bir ürünün varlığını doğrulamış durumda.

Kulaklığın, kullanıcıların Bixby ile iletişim kurmalarına yardımcı olması ve özel gürültü engelleyici teknolojiye sahip olması bekleniyor. Bluetooth kulaklığın Note 8 ile birlikte mi yoksa ayrı mı satılacağı henüz netlik kazanmadı. Fakat Note 8'in kutusundan böyle bir kulaklık çıkarsa iPhone 8 ile rekabetinde kullanıcıların Note 8'i tercih etmeleri için önemli bir etken olabilir. 

YORUMLAR