Samsung, GTA V'in "Note 7" Mod'uyla Baş Edemiyor!

Medyaloji.net » teknoloji » Samsung, GTA V'in "Note 7" Mod'uyla Baş Edemiyor!
Samsung, GTA V'in "Note 7" Mod'uyla Baş Edemiyor!

Samsung, Galaxy Note 7'yle dalga geçen GTA V'in videosunu kaldırsa da, diğerlerine engel olamıyor!

 Galaxy Note 7'de yaşanan yanma ve patlama hadiseleri oldukça hem kullanıcılar hem de firma açısından oldukça tatsız gelişmelere yol açsa da, bu beklenmedik hadiseler elbette birçok defa eğlence konusu da oldu. Bir Grand Theft Auto V mod'unda oyunda halihazırda yer alan bir bombanın Galaxy Note 7 olarak adlandırılması bunlardan sadece biriydi. Çok geçmeden viral haline gelen oyundaki bu görüntüleri içeren videolar Samsung'un bu akıllı telefon kriziyle dalgasını ince bir şekilde geçiyordu.

Diğer yandan Samsung'un bu videoyu pek de eğlenceli bulmadığı ve telif hakları nedeniyle onu YouTube'dan kaldırdığı da anlaşılıyor. Diğer yandan videonun yaratıcısının aslında herhangi bir şeyi kopyalamadığı için telif haklarını ihlal etmediği de düşünülebilir. Zira söz konusu oyun modu gerçek dünyadaki bir durumun sadece bir parodisi. Bu açıdan bakıldığında Samsung'un bu telif hakkı yasasını suistimal ettiği bile söylenebilir.

YouTube'dan kaldırılan video kadar eğlenceli olan ve yine malum durumu konu alan mod'lara ait görüntüleri içeren birçok video halen YouTube'da mevcut. Samsung, bu videoları da kaldırmadan, çok fazla can yakan Note 7'nin yol açtığı duruma biraz da gülebilmek için yukarıdaki videoyu oynatmanız yeterli...

YORUMLAR
En çok okunan haberler