Samsung Galaxy S8'de bizi ne bekliyor?

Medyaloji.net » televizyon » Samsung Galaxy S8'de bizi ne bekliyor?
Samsung Galaxy S8'de  bizi ne bekliyor?

Samsung'un bir sonraki amiral gemisi olacak olan Samsung Galaxy S8'in tasarımı konusunda şimdiden iddialar ortaya atılmaya başlandı.

Samsung'un bir sonraki amiral gemisi olacak olan Samsung Galaxy S8'in tasarımı konusunda şimdiden iddialar sosyal medyada dolaşmaya başladı.

 Samsung, yeni iddialara göre Galaxy S8'e bir iris tarayıcısı ve çift lensli kamera eklemeyi planlıyor. Bunların sizi şaşırtmadığının farkındayız; çünkü bu tür dedikoduları daha önce de duymuştuk. Ancak iddiaların farklı kaynaklardan gelmeye devam etmesi, işlevlerin gerçeğe dönüşme ihtimalini biraz daha kuvvetlendirdi.

İddianın kaynağı, bu kez Korea Herald ile konuşan ismi açıklanmayan bir parça sağlayıcısı. Çift kameranın iPhone 7 Plus ve LG G5 gibi yeni telefonlarda kendine yer edinmeye başladığını biliyoruz; bu yüzden aynı özelliğin Galaxy S8'e gelmesi Samsung'un rekabette geride kalmamasını sağlayacak.
İris tarayıcısı, Samsung'un talihsiz telefonu Galaxy Note 7'yle gelmişti ve telefonun öldürülmesiyle birlikte ortadan kalkmıştı. Bu yüzden firmanın aynı özelliği yeni telefonuna eklemek istemesi kulağa inanılır geliyor. Dahası Samsung, iris tarama teknolojisini yeni amiral gemisiyle tam anlamıyla vitrine çıkarma fırsatı bulabilir.

Yeni dedikoduların gerçeğe dönüşme ihtimali var, ancak bunu görebilmek için muhtemelen Şubat 2017'yi beklememiz gerekecek. Beklemeyenler için önerimiz, Google'ın yeni Pixel'lerini gözden geçirmeleri.

YORUMLAR