Renkli Sayfalar reytingde çakıldı!

Medyaloji.net » medya » Renkli Sayfalar reytingde çakıldı!
Renkli Sayfalar reytingde çakıldı!

Kanal D’nin sabah kuşağı programı “Renkli Sayfalar”ın sunucuları değişti, içeriği yenilendi. Peki bu değişikliklerin reytinge yansıması nasıl oldu?

 Bir yıldır Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı'nın sunduğu Kanal D'deki 'Renkli Sayfalar' dün yeni sunucuları Şule Zeybek, Lerzan Mutlu ve Dr. Aytuğ Kolonkaya ile ekrandaydı.

Önceden açıklandığı gibi; format değişikliği yapılmış, magazin azaltılarak sosyal içerikli konular ön planda tutulmuştu.

Konuk olan sosyal güvenlik uzmanı Erhan Nacar kendisini aldatan eşine şiddet uyguladığını anlattı. Bir dedektif yüzünü gizleyip canlı yayına katılarak olaya dahil oldu. Aldatılan eş de yayına bağlandı.

Seyirciler karısına şiddet uyguladığını açıkça dile getiren Erhan Nacar'a ve buna karşı çıkmayan sunuculara tepki gösterdi.

Program daha sonra emekli maaşı ile dünyayı dolaşan Ayşe Teyze ve Mustafa Keser ile bir nebze olsun renklendi.

Peki bu içerik daha iyiye gitmek üzere yola çıkan 'Renkli Sayfalar'ı kurtardı mı?

Program AB, TOTAL VE ABC Plus'da ilk 100'e giremedi. Eski 'Renkli Sayfalar'ın AB, TOTAL VE ABC Plus reyting ve share'i açık ara öndeydi.

Program ilk yayına girdiği 22 Şubat 2016 Pazartesi gününden final yaptığı 17 Şubat 2017'ye kadar reyting listesinden çıkmadı.

YORUMLAR