Porland’a İstihdamda Birincilik Ödülü

Medyaloji.net » iş dünyası » Porland’a İstihdamda Birincilik Ödülü
Porland’a İstihdamda Birincilik Ödülü

Porland, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni’nde İstihdam kategorisinde Birinci oldu.

Birincilik ödülü , Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ile TOBB Başkanı M.Rıfat Hisarcıklıoğlu, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı tarafından Porland Üretim Grup Müdür’ü Sonay Kelebek’e takdim edildi.
1600’ü aşkın çalışanı ile istihdama verdiği önemi, kadın istihdamına verdiği destekle de gösteren Porland, yakın zamanda Forbes’un ‘’Kadınların Çalışabileceği En İyi 50 Şirket’’ araştırmasında 15. sırada yer almanın gururunu yaşıyor.

300 bin metrekare açık ve 70 bin metrekare kapalı alana sahip Türkiye Bilecik tesislerinde, yılda yaklaşık 70 milyon adet üretiminin % 65’ini dört ana kıtada 30’dan fazla ülkenin pazarına sunan Porland, Bilecik’e yatırım yapmayı sürdürüyor. %100 yerli sermayeyle kurulan Porland, yerli üretim olmanın gururuyla yarattığı istihdam ile önce Bilecik sonra Türkiye ekonomisine değer katmaya devam ediyor.

YORUMLAR