Peru'da Fatmagül fırtınası

Medyaloji.net » diziler » Peru'da Fatmagül fırtınası
Peru'da Fatmagül fırtınası

Ülkeden gelen televizyon ekibi, dizinin Rahmi’si Bülent Seyran’la röportaj yaptı.Düzenlenen yarışmada 2 bin kişi arasından seçilen iki Perulu da Seyran’la tanışmak için İstanbul’a geldi.

BAŞROLÜNDE Beren Saat’in oynadığı, 2012 yılında sona eren “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisi, yayınlandığı ülkelerde izlenme rekorları kırıyor. Dizinin yayınlandığı Güney Amerika ülkesi Peru’dan da önceki gün kalabalık bir televizyon ekibi gelerek ‘Rahmi’ karakterini canlandıran Bülent Seyran’la röportaj yaptı. Peru’nun en popüler talk show programı için Channel 2 Latina kanalına röportaj veren oyuncu, ülkede çok popüler olduğunu öğrenince şaşkınlığını gizleyemedi.

Bülent Seyran, Channel 2 Latina kanalına röportaj verdi.2 bin kişinin katıldığı yarışmayı kazanan iki Perulu izleyici de İstanbul’da Seyran’la bir araya geldi.

YARIŞMAYA 2 BİN KİŞİ KATILDI

Peru’da “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisi için bir de yarışma düzenlendiği ortaya çıktı. 2 bin kişinin katıldığı yarışmada dizinin bütün bölümlerini ezbere bilen ve istenen sahneleri canlandıran iki kişi, Türkiye’ye gelip oyuncularla tanışma fırsatını elde etti. Televizyon ekibiyle birlikte İstanbul’a gelen iki izleyici, önceki gün Bülent Seyran’la buluştu. Oyuncuyla uzun süre sohbet eden iki kişi, onunla hatıra fotoğrafları çektirdi. Beren Saat’in Fatmagül’ü canlandırdığı dizide Bülent Seyran da Fatmagül’ün abisi Rahmi rolündeydi.

YORUMLAR