Periscope'taki o zorunluluk kalktı!

Medyaloji.net » teknoloji » Periscope'taki o zorunluluk kalktı!
Periscope'taki o zorunluluk kalktı!

Periscope kullanmak için artık Twitter hesabına gerek kalmadı.

Periscope uygulamasında yeni dönem! Canlı yayın uygulamalarının en beğenilenleri arasında yer alan Periscope’u kullanmak için şimdiye kadar bir Twitter hesabınızın olması gerekiyordu. Artık cep telefonunuz veya tabletinizle canlı yayın yapmak için Twitter hesabına sahip olmanız gerekmiyor.

Twitter’ın şu an için sadece iOS’e özel olan canlı yayın uygulaması Periscope için yeni bir güncelleme yayınlandı. Böylelikle bundan böyle akıllı telefonunuzla servis üzerinden canlı video yayını yapmak için bir Twitter hesabına ihtiyacınız olmayacak.

Twitter hesabınız ile giriş yaparak diğer kullanıcılar ile yaptığınız canlı yayınları paylaşabildiğiniz ya da dilerseniz yapılan yayınları takip edip izleyebildiğiniz bir mobil uygulama olan Periscope’a giriş yapmak için artık Twitter hesabınız gerekmiyor. Twitter yerine sadece telefon numaranızı kullanarak Periscope’a giriş yapabiliyorsunuz.

Meerkat isimli uygulamanın piyasaya girmesi ve kullanıcılarına sunduğu farklı giriş opsiyonları ile beğeni toplaması Periscope’a da karşılık olarak kullanıcılarını Twitter hesabına bağlı bırakmak yerine telefon numaraları ile de giriş yapma imkanı sunmaya başladı.

YORUMLAR