Özge Borak o dizinin kadrosunda

Medyaloji.net » diziler » Özge Borak o dizinin kadrosunda
Özge Borak o dizinin kadrosunda

Sevilen oyuncu sürpriz bir kararla komedi programı Güldür Güldür'den ayrılmıştı.

 Başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver'in oynadığı Star TV'nin yeni dizisi İstanbullu Gelin'in kadrosuna Özge Borak da dahil oldu.

ESKİ AŞK BEGÜM'Ü CANLANDIRACAK

Diziye beşinci bölüm de girecek olan Özge Borak, Faruk Boran'ın hayatında iz bırakan Esma Hanım'ın engellerine takılan eski aşkı Begüm'ü canlandıracak.

BORANLAR'I SARSACAK KARAR

Londra'da başarılı bir Jinekolog olan Begüm, Bursa'ya dönme kararı alır. Begüm'ün bu kararı sadece Faruk ve Süreyya'yı değil, tüm Boranları etkileyecek güçtedir. Begüm'ün ani dönüşü ve yıllardır sakladığı büyük sır konakta beklenmedik fırtınaya neden olurken, Süreyya'nın hayatında ise yeni bir sayfa açacaktır.

 

İSTANBULLU GELİN 4. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

Boranlar’ın çifte düğününde patlayan silahın bedelini Süreyya çok ağır öder. Ömer’in düğünü basması, başta Esma Sultan’ın bu evliliği derhal bitirilmesiyle ilgili haklılığını ispatladığı gibi Süreyya’nın iyi niyetiyle engel olmadığı felaket, Faruk’la arasında büyük kavgaların sebebi olur.

Faruk olanlara rağmen Süreyya’nın masumiyetine inanır ve tüm ailesine karşı Süreyya’nın yanında durur. Ama İpek’in felakete dönen düğünü için Süreyya’ya ödetmek istediği bedel Faruk ve Süreyya aşkında büyük kırılmalara neden olur. Fikret deli gibi âşık olduğu İpek’e kavuşmuş, buna rağmen sevdiği kadına dokunamamıştır.

Adem ise Fikret’i oltaya takarken, Süreyya’yı da intikam oyununa dâhil edecek yeni adımlarını atar. Âdem’in kumpasıyla Esma Sultan’ın önüne yem olarak düşen Süreyya, kendisine çekilen rest karşısında ne yapacağını bilemez. Bu defa arkasında kendisine inanan Faruk da yoktur üstelik.

YORUMLAR