Oturduğunuz yerden sarj: Couchlet

Medyaloji.net » teknoloji » Oturduğunuz yerden sarj: Couchlet
Oturduğunuz yerden sarj: Couchlet

Akıllı telefonların en büyük sorunu olan şarj etme konusu artık mazide kaldı.

Akıllı telefonlar hayatımıza girdiğinden beri en büyük sıkıntıyı telefonları şarj etme konusunda yaşıyoruz. İster evde olun ister dışarda bir yerlerde şarjın bitmesi her zaman sorun oluyor. Evde akıllı telefonları kullanırken, resmen prizlere yapışık halde yaşıyoruz.

Bu soruna çözüm olmak adına üretilen cihaz, pratik zekanın bir ürünü. Çift girişli USB şarj aleti olan Couchlet olarak isimlendirilen cihaz, koltuklarımıza ve yataklarımıza monte edilebiliyor. Böylece koltuktan yerimizden kalkmadan telefonumuzu şarj koyabiliyoruz. Aynı şekilde araba koltuklarına da koyabileceğimiz bu şarj aletleri hayat kurtarır derecede.

 

3-4 metrelik USB kablolarını çöpe gönderecek olan Couclet, Indiegogo üzerinden bağış topluyor. 30.000 dolara ulaşmayı amaçlayan bağış kampanyası sonucunda, 16 dolar üzerinden kullanıcıyla buluşacak.

 

Priz ve şarj kavgalarını sonlandıracak olan bu cihaz uzun bir USB kablosuyla normal şarj aletinize bağlanıyor ve bu şarj aletini kullanmak istediğiniz yere monte ederek kullanmanızı sağlıyor.

YORUMLAR