Okan Kurt en genç yönetim kurulu üyesi

Medyaloji.net » iş dünyası » Okan Kurt en genç yönetim kurulu üyesi
Okan Kurt en genç yönetim kurulu üyesi

Okan Kurt, Uluslararası Nakliyeciler Derneği'nin yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

 Okan Kurt; bu yıl 43. yılını Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci' nin katılımıyla kutlayan UND'nin (Uluslararası Nakliyeciler Derneği) en genç yönetim kurulu üyesi olarak listeye girdi.

Çetin Nuhoğlu'nun yeniden başkan seçildiği genel kurul toplantılarında yeni yönetim kurulu ve başkan seçimlerinin ardından sektörün geleceği ile ilgili yapılması gerekenler de yapılan panellerle tartışıldı.

örende konuşma yapan ve gazetecilerin sorularını cevaplayan Okan Kurt “Bildiğiniz gibi ihracat ülkemiz için çok önemli. Türkiye ihracatla büyüme modelini seçmiş bir ülke. İhracatın çok önemli bir kısmı da karayolu ile taşınıyor. UND dış ticaretimizin rekabet gücü açısından en önemli STK’lardan biri. Yaptığı çalışmalarla ihracatımızın hedef pazarlara daha hızlı ve daha ucuz bir şekilde ulaşması için çalışıyor. Biz de ülkemizin batı ülkelerine olan ihracatını taşıyan bir şirketiz. UND Genel Kurulu teveccüh gösterip beni de yönetim kurulu üyesi olarak seçti. Bir Yönetim Kurulu üyesi olarak, bana duyulan güveni boşa çıkarmayıp, UND’nin önümüzdeki dönemde sektörü daha rekabetçi ve güçlü kılma çabalarında elimden gelen katkıyı yapmaya çalışacağım. Hayırlı olsun.” dedi.

YORUMLAR