Ofiste kablo karmaşasına son

Medyaloji.net » teknoloji » Ofiste kablo karmaşasına son
Ofiste kablo karmaşasına son

Legrand, kaidesiz ve kaideli montaj seçenekleri sunan yeni nesil kablo kanalları DLP serisiyle, tüm çalışma alanları için çözümler sunuyor.

Her çeşit mobilyaya uyum sağlayarak ofis tasarımıyla bütünlük sağlayan Legrand entegre çalışma ortam çözümleri, modern ve işlevsel tasarımlarıyla toplantı odaları, özel çalışma alanları ve açık ofislerde kullanılabiliyor.

Entegre çalışma ortamı çözümleriyle Legrand, kaidesiz ve kaideli montaj seçenekleri sunan yeni nesil kablo kanalları ile çalışma alanlarını dağınık bir görüntünden kurtarmayı amaçlıyor

Ofislere estetik çözüm

Legrand, eksiksiz ürün yelpazesi RoHS direktifi uygunluğuna sahip DLP serisiyle, kullanıcısının hem zamandan tasarruf etmesini hem de modern bir çalışma ortamına ulaşmasına yardımcı oluyor. Legrand DLP serisi, kabloların karışmasına ve estetik görüntünün bozulmasına engel oluyor.

 

Hem mobil hem de masa başı çalışan kullanıcılar için kişiselleştirilebilen çözümler, kullanıcı ihtiyaçlarına bağlı kanal üzerine anahtar priz mekanizmalarını montajlama imkanı da sunuyor. Legrand ürünleri, ofis mobilyası ya da döşemelerine estetik olarak destek vererek işlevselliğiyle göz dolduruyor.

YORUMLAR