Nusret, mobil oyun karakteri oldu

Medyaloji.net » teknoloji » Nusret, mobil oyun karakteri oldu
Nusret, mobil oyun karakteri oldu

Nusret’in İOS platformunda bir de mobil oyunu yayınlandı.

 osyetik kasap Nusret Gökçe bir tuz hareketi yaptı, etlere birkaç tokat attı ve hayatının fırsatını yakaladı. Onun adına sosyal medyada hashtagler açıldı, onlarca hatta yüzlerce Nusret tuz dökme hareketi fotoğraf ve video uyarlamaları yapıldı. Nusret Gökçe ününe ün katarken tuz dökme hareketi 2017 yılının başlarına da damgasını vurarak bir fenomen olarak tarihteki yerini aldı. Peki bununla bitti mi sanıyorsunuz? Teknoloji dünyası bugün bambaşka bir haberle çalkalanıyor. Çünkü Nusret’in İOS platformunda bir de mobil oyunu yayınlandı. Nusret Gökçe mobil oyununu haberimizdeki linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Salt Chef (Tuz Şefi)

Dünya onu tuz dökme hareketi ardından “Salt Bae” olarak tanıdı ve bugün o tuz dökme hareketinin sahibi Nusret Gökçe için bir mobil oyunu piyasaya sürüldü. Nusret’in mobil oyunu şu an iOS platformu için geliştirilmiş durumda Oyunun adı ise Salt Chef (Tuz Şefi). Perfect Tap Games tarafından geliştirilen bu oyunun amacı basit: eti yakmadan pişirmeye çalışmak. Şayet etleri yakmadan pişerirseniz Nusr-et’in ünlü “Dirsekten sektirmeli” tuz dökme hareketi de yapılabiliyor.

NUSRET GÖKÇE KİMDİR?

1983 yılı Erzurum doğumlu olan Nusret Gökçe, maden işçisi bir babanın 5 çocuğundan birisidir. Henüz iki yaşındayken ailesiyle birlikte Erzurum’dan Darıca’ya göç eden Nusret, maddi sebeplerden dolayı Darıca Faik Şahenk Ortaokulu’nu 6. sınıfta mecburen bıraktı. Meslek hayatına Bostancı’daki kasaplar çarşısında başlayan Nusret, uzun bir süre kasap çıraklığı yaptı. Büyük bir kasap dükkanında 10 ustayla aynı anda çalışan Nusret, günde 18 saat aktif olarak görev yaptı. Et doğramadaki profesyonelliğini dar zamanda çok iş yapma konusuna borçlu olan Nusret, ilk olarak 2007 yılında İstinye Park’ta açılan kasap-restoran konseptinde çalışmaya başladı. Daha sonra ise dünya üzerindeki diğer restoran konseptlerini de görmek isteyen genç girişimci, Arjantin’e doğru yola çıktı.

YORUMLAR