Nokia 3310 yeni haliyle dönüş yapıyor

Medyaloji.net » teknoloji » Nokia 3310 yeni haliyle dönüş yapıyor
Nokia 3310 yeni haliyle dönüş yapıyor

Nokia markasının en sevilen ürünlerinden olan 3310 ürünü yenilenmiş ve teknolojiye ayak uydurmuş bir şekilde piyasaya sunulmaya hazırlanılıyor.

 Mobil Dünya Kongresi'nde geçtiğmiz aylarda karşımıza çıkan Nokia 3310 yenilenmiş tasarımı ile dikkat çekmişti. 

Nokia 3310, bu yılın ikinci çeyreğinde sonunda Avrupa’da satışa sunuluyor. Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde listelenmeye başlayan telefon 28 Nisan’da kullanıcıların beğenisine sunulacak. Cihazın 2G’li versiyonu Avusturya'da 59 eurodan piyasaya sunulacak. Bazı ülkelerde ise telefon 53 euroya satılıyor. Cihazın 3G’li versiyonu henüz açıklanmadı ama telefonun bu bağlantıya destek veren modelinin satış fiyatının 93 euro olacağı söyleniyor. 3G’li Nokia 3310’un mayıs ayında tüketicilerle buluşması bekleniyor. Farklı renk seçenekleriyle dikkat çeken ffasane telefonun Türkiye’de ise önümüzdeki aylarda satışa sunulması bekleniyor.
2.4 inç QVGA ekran, 2 MP arka kamera ve microSD kart desteğiyle gelen yeni Nokia 3310, Nokia Series 30+ işletim sistemini kullanıyor. Yeni model, Opera Mini ile birlikte internete bağlanabiliyor. Cihazın içerisinde efsane yılan oyunu da mevcut. 30 güne varan bekleme süresi ve 22 saat konuşma süresiyle yine bu telefonun bir pil canavarı olduğunu söylenebilir.

YORUMLAR