Nissan Geleceğin Lider Bayilerini Yetiştiriyor

Medyaloji.net » iş dünyası » Nissan Geleceğin Lider Bayilerini Yetiştiriyor
Nissan Geleceğin Lider Bayilerini Yetiştiriyor

Japon otomotiv devi Nissan, geleceğin otomotiv bayilerini yetiştirmeyi amaçladığı Nissan Generation eğitim programını başlattı.

 Nissan, yetkili satıcılarının ikinci kuşağını Nissan kültürü ile tanıştırmayı ve akademik formasyon çerçevesinde birikimlerini arttırarak geleceğin otomotiv bayilerinin yetiştirilmesini amaçladığı Nissan Generation adlı gelişim programını, Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi BÜYEM işbirliğiyle başlattı.

Nissan Generation, Nissan’ın dinamik ve heyecan uyandıran tarzını bayi yönetimi vizyonuna da yansıtmak için marka, satış ve pazarlama yönetimi, müşteri odaklılık gibi çeşitli gelişim konularını farklı modüllerle uzman kadro tarafından geleceğin bayilerine sunuyor.

24 gün sürecek olan program 13 farklı modülden oluşuyor. Boğaziçi Üniversitesi akademisyenleri ve danışmanları tarafından verilecek olan eğitimde ayrıca Nissan Türkiye’nin üst yönetim kadrosu da katılımcılara bilgi ve tecrübelerini aktarıyor.

Geleceğin otomotiv bayi liderlerinin yetiştirilmesinin amaçlandığı Nissan Generation ile katılımcılar bilgiye hem farklı konularda belirlenmiş zengin eğitim içeriğiyle, hem de diğer sektörlerden isimlerin katılacağı seminerlerle ulaşıyor. Eğitim çerçevesinde ayrıca 2017’deki Cenevre Auto Show gezisi de bulunuyor. 360 derece eğitim sunma özelliği taşıyan programda katılımcılar, bir yandan uzmanlıklarını arttırıcı projeler gerçekleştirirken, diğer yandan çalışma hayatlarına katkı sağlayacak gelişim çalışmalarında da yer alıyorlar.

Nissan Motor Company Hakkında

Merkezi Japonya'nın Yokohama kentinde bulunan Nissan Motor Co. Ltd. Japonya'nın en büyük ikinci otomotiv şirketidir. Renault-Nissan İttifakı'nın bir parçası olan ve dünya genelinde 244 bin 500'den fazla çalışanı bulunan Nissan, 2015 yılı içinde 5.42 milyon araç satış gerçekleştirip, 12.23 trilyon Japon Yeni (109,8 milyar dolar) gelir elde etti. Nissan, Infiniti ve Datsun markaları altında altmıştan fazla modelden oluşan zengin bir ürün yelpazesine sahip olan Nissan Motor Co. Ltd. sıfır emisyonlu mobilite konusunda da dünya lideri konumundadır. Nissan'ın bu alandaki dominant modeli LEAF dünyanın geniş kitlelere yönelik tamamen elektrikli ilk araç olma özelliğini taşıyor. LEAF aynı zamanda sıfır emisyonlu araç segmentinde sahip olduğu yaklaşık yüzde 50 pazar payıyla tarihin en çok satılan elektrikli modeli unvanına sahiptir.

Nissan’ın ürünleri, hizmetleri ve daha fazlası için www.nissan-global.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bilgi için:

Nissan Otomotiv A.Ş.

Tuba Sefayi Atalan

0 216 559 84 00

tuba-sefayi@nissan.com.tr

YORUMLAR