Nihat Özdemir rüzgarı!

Medyaloji.net » iş dünyası » Nihat Özdemir rüzgarı!
Nihat Özdemir rüzgarı!

30 yıllık tenis tutkusunun ardından gönlünü golfe kaptıran Nihat Özdemir, bu kulvarda da başarısını ödüllerle taçlandırmasını bildi.

 Turkcell Platinum Golf Challenge 20 - 22 Ekim tarihlerinde İstanbul’daki Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleştirildi. Bu yıl üçüncüsüne imza atılan ve üç gün boyunca devam eden turnuva golf tutkunu pek çok ismi bu hafta sonu bir araya getirdi.

İŞ DÜNYASININ ÖNEMLİ İSİMLERİ KATILDI

Turnuvaya, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu’nun yanı sıra Gençlik ve Spordan Sorumlu Eski Devlet Bakanı Fikret Ünlü ve tanınmış iş adamları Nihat Özdemir, Cemal Kalyoncu, Erhan Kamışlı, Hakan Çarmıklı, Ahmet Hanif, Erdem Kıramer, Sabri Yiğit ve Mehmet Ziylan katıldı.

BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ ÖZDEMİR’E

Son yıllarda golf turnuvalarının önemli isimlerinden biri haline gelen Limak Yönetim Kurulu BaşkanıÖzdemir, Erkekler C kategorisinde birinciliği elde etti. Tenis ile yaklaşık 30 yıl süren ilişkisini sonlandırmasa da gönlünü golfe kaptıran Özdemir, bu sporda da başarılarını ödülle taçlandırmayı bildi. Üç gün süren turnuvaya toplam 6 farklı kategoride 200’ü aşkın sporcu katıldı.

Turkcell Platinum Golf Challenge Kazananları:

Erkekler A: Yusuf Teoman

Erkekler B: Jang Won Kim

Erkekler C: Nihat Özdemir

Kadınlar A: Hyun Jin Kim

Kadınlar B: Merve Hıdıroğlu

YORUMLAR