Nexus tablet bekleyenlere kötü haber

Medyaloji.net » teknoloji » Nexus tablet bekleyenlere kötü haber
Nexus tablet bekleyenlere kötü haber

Nexus 9 tabletin ardından bu yıl daha gelişmiş özelliklere ve muhtemelen daha büyük ekrana sahip bir Nexus modelinin duyurulacağı düşünülüyordu.

İddiaya göre 2015 yılı için herhangi bir Nexus tabletin piyasaya sürülmesi planlanmıyor. Bunun bir yıllık bir ara mı olduğu, yoksa Nexus tabletlere tamamen bir veda anlamı mı taşıdığı konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor. Ancak Nexus 9 sahiplerinin bir yıl daha en üst seviye cihazı kullanacağı ve desteğin de tam gaz devam edeceği söyleniyor. Söylenenler şu anda iddia aşamasında olsa da doğru olma olasılıklarının çok yüksek olduğu ifade ediliyor.

Öte yandan iki yeni Nexus cihazın bu yıl içerisinde görücüye çıkacağı da iddialar arasında. LG‘nin 5.2 inç, Huawei‘nin ise 5.7 inç ekran boyutuna sahip Nexus cihazlarla karşımıza çıkması bekleniyor. Her iki cihazın da teknik özellikleri hakkında net bilgiler bulunmasa da Huawei’nin Snapdragon 810 çipseti kullanacağı iddia ediliyor. LG’de ise Snapdragon 808’in yer alacağı belirtiliyor. Bir diğer bilgi ise Huawei’nin cihazı olacağı söylenen Bullhead kod adlı modelde 3.500 mAh, LG’nin Angler kod adına sahip cihazda ise 2.700 mAh olacağı yönünde

YORUMLAR