Namet Gıda Pr iş ortağını belirledi

Medyaloji.net » pr » Namet Gıda Pr iş ortağını belirledi
Namet Gıda Pr iş ortağını belirledi

Türkiye’nin lider et ve et ürünleri üreticisi Namet Gıda, kurumsal iletişim ve itibar yönetiminin yanı sıra Namet ve Maret markalarının iletişiminde PRactice Communication Management’dan hizmet alacak.

Kayar ailesinin işlerine olan tutkusuyla 4 nesildir, kuşaktan kuşağa Namet Hakiki Lezzetlerini tüketicileriyle buluşturan, öncü vizyonu ve profesyonel yönetim ekibiyle Türkiye’nin lider et üreticisi olan Namet Gıda, PR odaklı iletişim çalışmalarını PRactice Communication Management ile gerçekleştirme kararı aldı.

Hijyene, teknolojiye ve lezzete verdiği önem sayesinde, şarküteriden taze ete, ileri işlenmiş ürünlerden dondurulmuş ürünlere uzanan geniş bir seçenek yelpazesi sunan Namet, 150’yi aşkın çeşidiyle tüketicinin her zaman ilk tercihleri arasında yer alıyor. Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında, en hızlı büyüyen kuruluşlardan biri olan Namet, 2014 yılında Maret’i de aynı çatı altında birleştirerek, Türkiye’nin en büyük et üreticisi kimliğini pekiştirdi.

Sonuç odaklı ve sürdürülebilir iletişim çalışmalarıyla müşterilerine itibar ve rekabet avantajı sağlamayı hedeflediklerini belirten PRactice Genel Müdürü Mert Birdoğan, “Profesyonel kariyerlerimiz boyunca, iletişimin her disiplininde, hizmet verdiğimiz farklı sektörlerden elde ettiğimiz deneyim, PRactice’in uzmanlık gücünü oluşturuyor. Bu deneyimler arasında her zaman büyük saygı ve sevgi ile hatırladığımız Namet Gıda’nın, bugün bizi iş ortağı olarak seçmesi bize gurur veriyor. Namet ve Maret’in güçlü marka temelleri üzerine, güçlü iletişim öyküleri inşa edecek olmaktan heyecan duyuyoruz” dedi.

YORUMLAR