Muhteşem Yüzyıl Kösem'e 3 yeni oyuncu

Medyaloji.net » medya » Muhteşem Yüzyıl Kösem'e 3 yeni oyuncu
Muhteşem Yüzyıl Kösem'e 3 yeni oyuncu

Star TV'de ekrana gelen fenomen dizi Muhteşem Yüzyıl Kösem, yeni sezona sürprizlerle başlayacak. Dizinin oyuncu kadrosuna 3 yeni isim katıldı.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin 2. sezonuna ünlü oyuncular Farah Zeynep Abdullah, Canan Ergüdar ve Burak Yamantürk de katıldı.

Star TV'de yeni sezonu Ekim ayında başlayacak olan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisine ünlü oyuncular katıldı. Muhteşem Yüzyıl Kösem'in 2. sezonunda Sultan 4. Murat'ın dönemi konu edilecek. Dizi, yeni hikayesiyle beraber kadrosunu da değiştiriyor. Metin Akdülger'in yeni sezonda Sultan 4. Murat'a hayat vereceği Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisine Farah Zeynep Abdullah, Canan Ergüdar ve Burak Yamantürk de katıldı.

Dizide Kösem Sultan'ı hayat veren Beren Saat'in de yeni sezonda yer almayacağı ve yerine Nurgül Yeşilçay'ın geçeceği iddia edilmişti. Ünlü oyuncu dizinin yeni sezonunda Beren Saat'in oynadığı Kösem'i canlandıracak. Saat, dizinin yeni sezon ilk bölümünde yer alacak. Daha sonra dizide zaman atlaması yaşanacak ve Yeşilçay yeni Kösem Sultan olarak seyirci karşısına çıkacak.

MEHMET GÜNSÜR YİNE TARİHİ ROLDE

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Mustafa rolünü oynayan Mehmet Günsur'un da yeni sezonda Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Hezarfen Ahmed Çelebi'yi hayat verecek.

Oyuncu kadrosu büyük oranda değişecek olan Muhteşem Yüzyıl Kösem'in 2. sezonunda, son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde yer alan güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah'la beraber, geçen sezon Güllerin Savaşı dizisinde seyrettiğimiz Canan Ergüder de katıldı. Yine son olarak geçen sezon Acı Aşk dizisinde oynayan Burak Yamantürk de yeni sezonda Muhteşem Yüzyıl Kösem'de yer alacak.

Tims Productions'un yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un oturacağı, başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Metin Akdülger ve Canan Ergüder'in yer alacağı dizi Ekim ayında yeni sezonu açacak. Son olarak Show TV'de yayınlanan 'Acı Aşk' dizisinde rol alan Burak Yamantürk, Muhteşem Yüzyıl Kösem'in kadrosuna katıldı.

Hülya Avşar, Mete Horozoğlu, Ekin Koç, Esra Dermancıoğlu, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen gibi birçok ünlü isim birinci sezonda rolleri gereği diziden ayrılmıştı. 

YORUMLAR