Müge Anlı'da bir cinayet itirafı daha!

Medyaloji.net » televizyon » Müge Anlı'da bir cinayet itirafı daha!
Müge Anlı'da bir cinayet itirafı daha!

Müge Anlı'da bir cinayetin sır perdesi daha ortadan kaldırıldı. 14 ekimden beri kayıp olan Irmak Kupa‘nın katili günlerdir canlı yayına çıkan kişi çıktı.

 Müge Anlı bir cinayeti daha canlı yayın sırasıda çözdü. 14 Ekim tarihinden beri kayıp olan 3,5 yaşındaki talihsiz çocuk Irmak Kupa‘nın katili günlerdir canlı yayında “Ben yapmadım, masumum.” diyen adam çıktı. Canlı yayında ustalıkla sorulan sorular ve 3G bağlantısı ile bulunan kanlı battaniyenin ardından katil hurdacı cinayeti itiraf etti. Canlı yayında reklam arasında Müge Anlı ile özel görüşmek istediğini belirten Hurdacı Himmet Aktürk köşeye sıkıştığını anlayınca çareyi itirafta buldu…

Cinayetin arkasında pedofili mi var?

Daha önce de kendi öz yeğenine cinsel istismarda bulunduğu için 1,5 yıl hapis yattığı bilinen Himmet Aktürk’ün sık sık mahalledeki küçük çocuklara şeker aldığı ve şekeri verdikten sonra onları öpmek istediği de mahalle sakinleri tarafından iddia edilmişti. Aktürk canlı yayında çocukları çok sevdiği için onlara şeker aldığını söylemiş, durumu inkar etmemişti.

Ancak programda konuyu merkezden uzaklaştırmaya çalışan kişiler de yine mahalle sakinleri olmuştu. Mahalle sakinlerinin bir kesimi katil olarak Irmak’ın babasını ya da yakınlarını işaret ediyor, suçluyu kendi evinde araması gerektiği söyleniyordu. Tüm bu gelişmelerin ardından mahalle sakinleri tarafından hakkında bir iyi bir kötü konuşulan Himmet Aktürk ise, canlı yayında 3,5 yaşındaki Irmak’ı öldürdüğünü itiraf etti. Kan donduran cinayetin arkasında Pedofili olması kuvvetle muhtemel. Mahalledeki çocuklara sık sık şeker veren ve onları sıkıştırıp sıkıştırıp öpen Himmet Aktürk, kan donduran cinayet hakkında yayın sırasında konuşmaktan çekindi ve reklam arasında Müge Anlı ile özel görüşmeyi talep etti. Ardından vahşi cinayetin itirafı geldi.

3,5 yaşındaki talihsiz Irmak doğuştan genetik bir rahatsızlığa da sahipti. Bu hastalığı nedeniyle uzun süre yürüyemeyen, yürürse de bacaklarında yaralar oluşan Irmak 14 Ekim tarihinde ortadan kaybolmuştu. Hastalığı nedeniyle uzun süre yürüyemeyeceğni belirten baba Bilal Kupa da kızının kaçırılmış olacağını iddia ederek 19 Ekim tarihinde Müge Anlı’ya başvurdu.

Müge Anlı ve ekibi konuyu araştırmak için Alaşehir’e de muhabir ve kameramanlarını gönderdi. Yapılan araştırmalarda mahalle sakinlerinin işaret ettiği ortak isim ise; Hurdacı Himmet Aktürk olmuştu. Hurdacı Himmet Aktürk kendi evinin önünde küçük Irmak’ı gördüğünü söylemiş ama ondan sonrası hakkında fikir sahibi olmadığını ısrarla vurgulamıştı.

Alaşehir Emniyeti tarafından yapılan soruşturmada da özel bir ekip ve eğitimli köpekler arama çalışmalarını sürdürmüştü. Eğitimli köpekler özellikle Hurdacı Himmet Aktürk’ün evini göstermiş ve evdeki bir yorganın üzerine çıkarak belli noktaları işaret etmişlerdi.

Battaniye mi yorgan mı derken cinayet itirafı geldi!

Programda Himmet Aktürk’ün Irmak’ın kaybolduğu gün hurda arabası ile telaş içinde mahallenin dışına doğru gittiğini görenler olmuştu. Himmet Aktürk ise yokuş yukarı çıktığı için kan ter içinde kaldığını telaşlı olmadığnı iddia etmişti. Bunun üzerine Müge Anlı bir kameraman ve muhabirini 3G bağlantısı ile söz konusu yerden ne kadar dakikada geçilir diyerek yürütmüştü. Mahalle dışında izbe yerlerin ve hurdaların atıldığı yerlerin olduğu anlaşıldı. Müge Anlı yayında Aktürk’e sonra ne yaptın deyince, Himmet Aktürk eve gittiğni evi toparladığını sucuk ekmek yediğini belirtti. Müge Anlı da “Mahallede küçük bir kız kayboldu, çok üzüldüm deyip sucuk ekmek mi yedin, peki niye evi temizledin?” diye sorunca Himmet Aktürk’ün de eli ayağına dolaştı. Kızının onu telefonla aradığını belki ziyarete geleceğini belirten Aktürk bu nedenle evi temizlediğini belirtti. Evin içindeki bir pembe yorganı da soran Müge Anlı’ya Himmet Aktürk “pembe battaniyeyi de katlayıp koydum.” diye cevap verdi. Müge Anlı da battaniye ile ilgili sorulara devam edince “Battaniye değil yorgan” diye düzeltme yaptı. Müge Anlı o an çok sinirlendi ve “Kayıtlarda var daha sen demin kendin batttaniye dedin.” diyerek Himmet Aktürk’ü sıkıştırdı. Evin içinde görüntülerde görülen pembe yorganın üzerinde köpeklerin yoğunlaştığını da belirten Müge Anlı ve ekibi sordukları doğru sorularla olayın çözümüne hızla yaklaştılar.

Ve kanlı battaniyeyi muhabir buldu!

Müge Anlı’nın canlı yayında çevre araştırması yaptırdığı muhabir ve kameraman çalılar arasında bir çuvalın yanında kanlı bir battaniyeye rastladılar. Ardından reklam arasına girildi. Ve kaçacak yeri kalmayan Himmet Aktürk Müge Anlı’ya canlı yayın arkasında kan donduran vahşi cinayeti itiraf etti.

Cinayetin ayrıntıları hakkında henüz bilgimiz yok. Muhtemelen yarın canlı yayında Müge Anlı’da birçok sorunun cevabı verilecek. Tek korkumuz cinayetin ardında bir tecavüz olayının olup olmadığı…

YORUMLAR
En çok okunan haberler