Milyar dolarlık düğün

Medyaloji.net » dünya » Milyar dolarlık düğün
Milyar dolarlık düğün

Kazakistan asıllı işadamı Mikhail Gutseriev, 28 yaşındaki oğlu Said'i benzerine ancak Binbir Gece Masalları'nda rastlanacak bir düğünle evlendirdi.

Rusya Federasyonu'nun başkenti Moskova'da yapılan düğünde Jennifer Lopez, Sting ve Enrique Iglesias da sahne aldı. Damat Said Gutseriev'in törenin başlangıcında çok heyecanlı olduğu gözlendi.

6,2 milyon dolarlık bir servete sahip olan petrol ve medya devi Gutseriev'in İngiltere'de yüksek öğrenim gören 28 yaşındaki oğlu Said hayatını 20 yaşındaki Khadija Uzhakova ile birleştirdi.

Moskova Üniversitesi'nde diş hekimliği öğrenimi gören gelin Khadia Uzhakova ile Gutseriev'in geçtiğimiz hafta sonu boyunca gerçekleşen düğün töreni 1 milyar dolara mal oldu.

Khadija Ushakova gelinliği içinde kelimenin tam anlamıyla göz kamaştırdı. Genç kızın Paris'ten alınan ve ünlü tasarımcı Elie Saab'ın imzasını taşıyan gelinliğinin ağırlığı süslemeleriyle birlikte 11 kilo geliyordu.

Ushakova hem gelinliğine de hem uzun kuyruğuna hakim olabilmek için birkaç kişinin yardımına gereksinim duydu. Genç kız, gelinliğiyle bir örnek çantasıyla da dikkat çekti. 

YORUMLAR