Milliyetemlak.com’a yeni transfer

Medyaloji.net » medya » Milliyetemlak.com’a yeni transfer
Milliyetemlak.com’a yeni transfer

Türkiye’nin ilk emlak portalı Milliyetemlak.com’da Teknoloji ve Üründen Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Eser Çelepçıkay getirildi.

Türkiye’nin ilk emlak portalı Milliyetemlak.com’da Teknoloji ve Üründen Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Eser Çelepçıkay getirildi. Yazılım geliştirme, proje yönetimi, kullanıcı deneyimi, ürün yönetimi ve iş geliştirme gibi alanlarda uzman olan ve uzun yıllar seri ilan ve e-ticaret sektörünün önde gelen birçok markasında yönetici pozisyonlarında görev alan Çelepçıkay, Milliyetemlak.com’da ürün pazarlaması ve teknolojiye dair tüm organizasyonun işleyişinden sorumlu olacak.

Anadolu Üniversitesi’nde Bilgisayar Programcılığı eğitimini 2000 yılında tamamlayan Çelepçıkay, aynı üniversitede 2002-09 yılları arasında Ekonomi eğitimi gördü. 2011’de Bilgi Teknolojileri Yüksek Lisansı, 2015’te Bilgi Üniversitesi’nde Pazarlama İletişimi Yüksek Lisans eğitimine başlayan ve bu bölümdeki eğitimini sürdüren Çelepçıkay, profesyonel iş hayatına 2000 yılında Bimsa’da Yazılım Geliştirici olarak adım attı. Ardından Türksat A.Ş.’de Sistem Yöneticisi olarak görev yaptı. 2005 yılında Sahibinden.com’da Yazılım yöneticisi olarak başladığı görevini 2010 yılında Teknoloji ve Ürün Müdürü olarak tamamladı. 2010 yılında kurucu ortak olarak yer aldığı Projeni Seç Bilgi Teknolojileri’nde İş Geliştirme ve Teknolojiden sorumlu oldu.

2012-15 yılları arasında eBay Türkiye (Gittigidiyor.com) Ürün Geliştirme Müdürü olarak çalışma hayatına devam etti ve son olarak Hürriyet Grubu’nda E-Business Teknoloji ve Ürün Koordinatörü olarak icra kurulunda yer aldı. Ağustos 2016 döneminde Demirören Medya Grubu’nda Milliyetemlak.com Genel Müdür Yardımcısı olarak görev almaya başladı. 

YORUMLAR