Mesut Yar 2 hafta dayanabildi

Medyaloji.net » televizyon » Mesut Yar 2 hafta dayanabildi
Mesut Yar 2 hafta dayanabildi

Yeni sezonda iki haftadır Star TV’de yayınlanan Duymayan Kalmasın isimli sabah magazin programında yer alan ünlü haberci ve yorumcu Mesut Yar programdan ayrıldı

 Mesut Yar, Deniz Akkaya ve Seren Serengil ile birlikte sundukları magazin programı Duymayan Kalmasın’dan ayrılacağını bugün ekran başındakilere de bir kez daha duyurarak vedasını yaptı. Programı çok sevdiğini ancak kendi izleyici kitlesinin de onu başka bir şekilde karşısında görmek istediğini belirten Mesut Yar “Yine bu logo altında sürprizleri bekleyin.” açıklaması yaptı.

Mesut Yar çok heyecanlı

İzleyici onu ilk önce sabah haber programlarında renkli sunumu ve farklı yorumlarıyla çok sevdi. Daha sonra gece programlarına başladı ve yine çok sevildi. İlk defa bir sabah magazin programında yorumcu olarak katıldı onu da hakkıyla verdi. Ancak Mesut Yar yepyeni bir projeye evet deyince Duymayan Kalmasın için Deniz Akkaya ve Seren Serengil’in yanına başka bir partner arayışına başlandı.

Mesut Yar yine alışık olduğumuz tarzda bir talk show mu hazırlayacak, farklı konseptte dönemin meşhur yarışmalarından birini mi sunacak bu konuda henüz hiçbir bilgi yok. Mesut Yar da ser verip sır vermiyor. Ancak son programdaki heyecanı ve coşkusu onun yeni projeye içinin tam sindiğinin de göstergesi diyebiliriz.

SOSYAL MEDYA MESUT YAR’IN AYRILIĞINI NASIL GÖRDÜ?

Mesut Yar’ın haberi sosyal medyada paylaşmasının ardından bu yeni karara daha çok olumlu tepkiler geldi. Programın formatını Mesut Yar’a yakıştıramayan pekçok kullanıcı ünlü televizyoncuya kararında hak verdi. Gelen tepkilerin ortak özelliği program formatıyla Mesut Yar’ın örtüşmediği şeklindeydi.

İlk defa magazin programında yer alan Mesut Yar’ın da bu durumudan hoşnut olmadığı konuşuluyordu.

Joker Yapım tarafından hazırlanan ve günün magazin olaylarının masaya yatırıldığı program 3 Ekim’den bu yana ekranlara geliyor.

YORUMLAR