Medyada en fazla konuşulanlar

Medyaloji.net » medya » Medyada en fazla konuşulanlar
Medyada en fazla konuşulanlar

Medyada 10-16 ekim tarihleri arasında haberlere en fazla kim konu oldu ve kim konuşuldu? MTM Medya Takip Merkezi sizin için araştırdı.

 MTM Medya Takip Merkezi'nin yaptığı araştırma sonuçlarına göre medyada en fazla kim ve nelerin konuşulduğu belli oldu.

Yapılan araştırmalara göre gazeteciler arasında en fazla konuşulan isim Ünlü gazeteci Uğur Dündar oldu.  Uğur Dündar 56 kere haberlere konu oldu.

Nedim Şener isi 36 kere haberlere konu olarak en fazla konuşulan gazeteciler listesinde kendine ikinci sırada yer buldu.

MTM Medya Takip Merkezi'nin yapmış olduğu araştırmalara göre geçen hafta medyada adı geçen ve haberlere en fazla konu olan gazete uzun bir süredir olduğu gibi Hürriyet gazetesi 271 haberler ilk sırada yer aldı.

Milliyet Gazetesi ise 101 kere haberlere konu olarak bu konuda kendine ikinci sırada yer buldu. Ardından ise sırasıyla Yeni Şafak ve Sabah gazetesi 99 haberle sıralamayı oluşturdu.

Araştırmalara göre geçen hafta medyada adı en fazla geçen TV kanalı TRT oldu. Tam 704 haberle oldukça fazla gündemde kalan TRT'yi 384 haberle Kanal D takip etti.

MTM Medya Takip Merkezinin yaptığı araştırmalara göre en fazla haberlerde yer alan STK başkanları arasında Rıfat Hisarcıklıoğlu 316 haberle ilk sırada yer aldı. Şemsi Bayraktar ise 305 kere  geçtiğimiz hafta haberlere en fazla konu olan STK başkanları arasında yer aldı.

FETÖ soruşturmasından dolayı Kayyum atanan Boydak Holding Başkanı Mustafa Boydak 104 kere haberlere konu olarak geçtiğimiz hafta en fazla konuşulan iş adamlarının başını çekti.

İkinci sırada ise Ali Sabancı 86 habere konu olarak en fazla konuşulanlar lisetesine girdi.

 

 

YORUMLAR