Medya camiasında en çok kim konuşuldu?

Medyaloji.net » medya » Medya camiasında en çok kim konuşuldu?
Medya camiasında en çok kim konuşuldu?

Medya Takip Merkezi (MTM), her hafta düzenli olarak hazırladığı medya gündemi raporunun 18-26 Nisan tarihleri arasındaki listesini yayınladı. İşte medya dünyasında en çok konuşulan isimler...

Medya Takip Merkezi tarafından hazırlanan raporda, 18-26 Nisan tarihleri arasında medyada en çok konuşulan gazeteci ve yazarlar belirlendi.

MTM'nin her hafta düzenli olarak yayınladığı medya raporuna göre 18-26 Nisan tarihlerinde, en çok konuşulan gazeteci 239 haberle Can Dündar oldu. "MİT TIR'ları" haberi nedeniyle casusluk suçundan hapis cezası aldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'a, son olarak "Cumhurbaşkanı'na hakaret" suçlaması nedeniyle mahkemeye verilmişti. 

Can Dündar'la beraber MİT TIR'ları haberi yüzünden casusluk davasında tutuksuz yargılanan Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Erdem Gül, 137 haberle en çok konuşulanlar listesinde ikinci sırada yer aldı.

Dündar ve Gül'ü, "şikede kumpas" iddiasıyla gözaltına alınan ve medyada 92 haberle yer bulan Kanal D muhabiri Ekrem Açıkel izledi.

İşte medyada en çok konuşulan gazeteci ve yazarlar :

GAZETECİLER-YAZARLAR
No
Gazeteciler
Haber Adedi
1
Can Dündar
239
2
Erdem Gül
137
3
Ekrem Dumanlı
92
4
Uğur Dündar
55
5
Ahmet Ünal
48
MTM Medya Takip Merkezi'nin 18 - 24 Nisan 2016 tarihleri arasında basında yaptığı haber takibi sonuçlarından derlenmiştir.
YORUMLAR