LCW'den yeni reklam filmi

Medyaloji.net » iş dünyası » LCW'den yeni reklam filmi
LCW'den yeni reklam filmi

LC Waikiki’nin 2015 yılının sonlarına gelirken ekranlardaki yerini alan yeni reklam filmi, konsepti ve sinematografisiyle alışık olduğumuz reklam filmlerinden ayrışıyor.

Reklam filminde, LC Waikiki erkek-kadın ve çocuk koleksiyonlarından farklı mevsimlere uygun kombinler tek bir kamera hareketi ile ekranlara yansıyor.

LC Waikiki’nin 24 Kasım’da on air olan “Yürüyüş” isimli reklam filmi, markanın sıcaklığını ve samimiyetini bir kez daha izleyenler ile buluşturuyor. Kullanılan çekim ve kurgu tekniğiyle farklılık yaratan, sinema filmi tadındaki reklam filminde her mevsime ve yaşa uygun LC Waikiki ürünü görmek mümkün.

Beykoz Kundura Fabrikası’nda gerçekleşen ve 2 gün süren reklam filminde, 60 kişilik teknik ekip ve geniş bir cast yer alıyor. LC Waikiki’nin şık ve rahat ayakkabıları ve aksesuarlarıyla oluşturulmuş kombinleri, tek bir kamera hareketiyle, mevsim geçişleri eşliğinde ekranlara yansıyor.

LC Waikiki Kurumsal İletişim ve Reklam Müdürü Sevda Malkoç yeni reklam filmiyle ilgili şu açıklamalarda bulundu. “Yeni reklam filmimizde markamızın ürün çeşitliliğini vurgularken, “mevsimler ve kişiler değişir, LC Waikiki geniş ürün yelpazesiyle her mevsime yakışır ve bize eşlik eder” önermesinin altını çizdik. Filmin pack-shot’ında kullanılacak ve vitrinlerimize de taşıyacağımız “LC Waikiki‘de her mevsim çok güzel” mottosunu, duygu olarak seyirciye vermeyi başaran, samimi ve sıcak bir film oldu”.

Yaklaşık bir ay boyunca tv ekranlarında olacak olan reklam filmi, farklı mecralar üzerinden de yayınlanmaya devam edecek.

YORUMLAR