Kristal Elma alan tek PR ajansı oldu

Medyaloji.net » pr » Kristal Elma alan tek PR ajansı oldu
Kristal Elma alan tek PR ajansı oldu

Grup 7 İletişim, Halkbank’ın Anneler Günü filmi “Her Şey Annemle Güzel” projesiyle Kristal Elma Ödülleri’nde Online Film Kategorisi Kurumsal İmaj Bölümü’nde Kristal Elma aldı.

Kristal Elma Ödülleri 2017’de ana ajans olarak Kristal Elma’ya layık görülen tek PR ajansı Grup 7 İletişim oldu. Grup 7 İletişim’in yaratıcı ajans olduğu projede prodüksiyonu Yada Film, medya planlamayı Skala Medya üstlendi.

Bugüne kadar ağırlıklı olarak reklam ajanslarının ipi göğüslediği yarışmada Kristal Elma ödülünü almaktan gurur duyduklarını belirten Grup 7 İletişim Genel Müdürü Duygu Çavdar şunları ifade etti:

“Bu yılki yarışmada Kristal Elma alan tek PR ajansı olduk. Muhtemelen bugüne kadar ana ajans olarak Kristal Elma’ya layık görülen ilk ve tek PR ajansı da biziz. Festivalin bu yılki sloganının ‘Yaratıcılık Bulaşıcıdır’ olması da güzel bir tesadüf oldu. İletişimin her alanı elbette kendi içinde farklı deneyim ve uzmanlıklar barındırıyor. Diğer yandan söz konusu yaratıcı üretim olduğunda, her uzmanlık alanı kendi sınırlarını aşabiliyor. Birbirimizin bakış açısından ve öğretisinden faydalanmamızın iletişim sektörünün gelişimi için çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Farklı uzmanlıkların aramıza sınırlar koymadığı, iletişimin farklı alanlarının birbirinden daha fazla beslendiği, daha fazla işbirliği yaptığı bir sektöre dönüşeceğimize inanıyoruz.”

Halkbank’ın projeye inancının ve projeyi geliştirme yönündeki desteğinin, ödül getiren başarıda büyük etkisi olduğunu vurgulayan Çavdar, “Heyecan uyandıran işlere imza atmak ve başarıya ulaşmak için marka – ajans işbirliğinin son derece önemli olduğunu düşünüyoruz. Kristal Elma’yı yaklaşık on üç yıldır iletişim danışmanlığı hizmeti verdiğimiz Halkbank’la almak bizim için ayrı bir mutluluk” diye konuştu.

Annelere verilecek en güzel hediye onları daha iyi tanımaktır

Halkbank’ın Anneler Günü filmi Her Şey Annemle Güzel, Çağrı Merkezi’nde müşteri temsilcisinin “Annenizin evlenmeden önceki soyadının 3. ve 5. harfini söyler misiniz?” sorusuyla başlıyor. Sorunun yanıtını bekleyen çalışanın gözü annesinin masasının üstünde duran fotoğrafına takılınca ikinci sorusu “Annenizin en sevdiği renk?” oluyor. Bu soruyu duyan diğer müşteri temsilcileri de oyuna katılıp telefondaki müşterilere “Annenizin en sevdiği yemek, en sevdiği çiçek, en sevdiği şarkı” sorularını sormaya başlıyor. Annelerinin tercih ve zevkleriyle ilgili soruları yanıtlamakta zorlanan müşteriler hafızalarını zorlarken çocukluk anıları ekrana yansıyor. Film, “Belki de en güzel hediye onları tanımaktır” mesajıyla son buluyor.

YORUMLAR