Kim hangi yayın organında?

Medyaloji.net » medya » Kim hangi yayın organında?
Kim hangi yayın organında?

Medya dünyası oldukça hareketli bir dönem geçirdi. Gerek yazılı gerek görsel basında bir çok gazeteci görev değiştirdi ya da bıraktı.

MTM Medya Takip Merkezi'nin medya bilgi servisi verilerine göre;

Yazılı Basında Görev Değişiklikleri

6 yıldır Milliyet'te köşe yazıları kaleme alan Aslı Aydıntaşbaş ile gazetenin yolları ayrıldı.

Dünya'da Dağıtım ve Satış Servis Görevlisi olarak çalışan Elmas Selmi Mercan, gazeteden ayrıldı. Mercan, 7 yıldır Dünya'da görev alıyordu. Dünya gazetesinde Mercan'ın yerine gelen isim Erdal Yaman oldu.

Sözcü yazarı Demet Cengiz'in gazetede yeni bir köşesi daha oldu. Demet Cengiz, gazetenin magazin eki Şık'ta kadın ve toplumsal konularla ilgili yazılar yazmaya başladı.

Medya sektörü üzerine özel konu ve söyleşilerden oluşan İletişim Evi dergisi ilk sayısı ile okuyucularla buluştu.

Görsel Basında Görev Değişiklikleri

Habertürk Gazetesi Yazarı Nihal Bengisu Karaca'ya 24 TV'de haftada bir konuk yorumcu olarak katıldığı 'Yeni Türkiye' adlı programına artık çıkamayacağı tebliğ edildi.

Yaklaşık 1 yıldır BJK TV'de genel koordinatörlüğü görevini yürüten Bülent Ülgen ani bir kararla kanalla yollarını ayırdı.

Medya Dünyasından Diğer Haberler

Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) genel kurulunda Oğuz Tongsir başkan seçildi.

Yurt gazetesi genel yayın yönetmeni Merdan Yanardağ'ın kız kardeşi Salime Yanardağ'vefat etti.

Türkiye'nin en iyileri arasında gösterilen İhlas Haber Ajansı'nın Baş Foto Muhabiri ve Fotoğraf Editörü Abdullah Coşkun, Anadolu Ajansı'na transfer oldu.

Gazeteci ve Televizyon programcısı İpek Durkal, dünyanın en büyük yapım şirketi Endemol Shine Group Türkiye’nin Medya ve Kurumsal İlişkiler Direktörü olarak göreve başladı.

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Konya İl Müdürü Tuncay Karabulut, Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünde (BYEGM) Dairesi Başkanlığına atandı.

Askerlik görevi nedeniyle kariyerine 6 ay ara veren Hüseyin Koyuncuoğlu, Mynet Ekonomi Servisine transfer oldu ve iş hayatına yeniden başladı.

ANKA Haber Ajansı 44. yaşına girdi. 1972 yılında Altan Öymen'in kurduğu ANKA Haber Ajansı, haber yayınını tam 43 yıldır sürdürüyor.

Ulusal Parti Genel Başkanı ve Türk Solu gazetesi Başyazarı Gökçe Fırat Çulhaoğlu "Cumhurbaşkanına hakaret ve tehdit" iddiasıyla tutuklandı.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Üyesi karikatürist Bedri Koraman, 30 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat 19.00'da vefat etti.

http://medyatakip.com.tr/mbs/index_01_Haziran_2015.html

YORUMLAR